Steam'deki GTA Epic'teki Hesaba Bağlanır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,859
Epic'teki gta online'da 80 seviyeyim birkaç ayda baya geliştim. Sürekli CS oynadığım için droplar vs düşüyor cebimden para çıkmadan Steam'den gta+ alabilmek istiyorum ama tabi önce steamden gta 5 almam lazım.

Steam'den gta 5 alsam Epic'teki social club hesabımdan devam edebilir miyim?

Valla GTA 5'i pek oynamadım ama sanırım Rockstar üyelik olayı vardı değil mi? CD Project gibi giriş yap diyordu sanki Launcher de, öyle ise olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3. Parti uygulama açmayan büyük oyun kalmadı neredeyse

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Epic'teki gta online'da 80 seviyeyim birkaç ayda baya geliştim. Sürekli CS oynadığım için droplar vs düşüyor cebimden para çıkmadan Steam'den gta+ alabilmek istiyorum ama tabi önce steamden gta 5 almam lazım.

kesinlikle olur arkadası xboxtakı hessabını bıle bagladı onemlı olan rockstar games hesabı

• Beğen
Evet oluyor hatta oyun online ilk girerken soruyor sifirdan mi baslamak istiyorsun yoksa devam mi etmek istiyorsun ama neden gta+ almak istiyorsun anlamadim zaten oyunda para kasmak cok kolay glitchlerle felan birde pc desin.

• Beğen

aynı social club hesabını gırer oynu baslattıgında da gelen ekranan enable cloud dersen gırer

• Beğen
Geri