Colorful battle-ax b650m-e pro anakart bios update sonrası görüntü gelmiyor

kmn500

80+
Reaksiyon skoru
1
Bios versiyonum 1006 idi sonrasında 1007 versiyonuna efi ile geçirilmesi gerektiğini öğrendim efi ile kurdum gelen ekranda f bastım bekledim herhangi bi sıkıntı olmadan biosu güncelledi process complated yazdı bekledim pc kapanmayınca exit yazdım ordan biosa girdim save and reset dedim sonrasında görüntü gelmemeye başladı resetlendikten sonra fanlar çalışıyor kasanın ışıkları da yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor no imput düşüyor neyi yanlış yaptım ne yapmam lazım

Colorful anakartlarda güncelleme sonrası exit komutu bazen döngüye sokuyo. Bir süre bekle memory işlemi uzun sürüyor çünkü. Düzelmezse Clear CMOS işlemi muhtemelen sorunu çözecektir. Görüntü kablosunun anakarta değil, ekran kartına takılı olduğundan da emin ol.

Colorful anakartlarda güncelleme sonrası exit komutu bazen döngüye sokuyo. Bir süre bekle memory işlemi uzun sürüyor çünkü. Düzelmezse Clear CMOS işlemi muhtemelen sorunu çözecektir. Görüntü kablosunun anakarta değil, ekran kartına takılı olduğundan da emin ol.
Anakarta bağlı değil ekran kartına bağlıydı dediğim gibi exit dedikten sonra boot ekranına girdi ordan windows boot manager denedim secure boot la ilgili bir hata verdi sonrasında setup kısmına girip biosa girdim ordan da save and reset dedim sonrasında görüntü gelmeyi bıraktı 1 2 kere kapatıp açtım yine gelmedi fişi çektim çıkardım bekledim 10 dk yine gelmedi şimdi pili çıkarıp bekliyodum clear cmos işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz bilgim yok anakart üzerinde 2 tane pin var clear cmos yazan onları kısa devre mi yapmam gerekiyor anakart üzerinden elektrik geçiyor iken

Anakarta bağlı değil ekran kartına bağlıydı dediğim gibi exit dedikten sonra boot ekranına girdi ordan windows boot manager denedim secure boot la ilgili bir hata verdi sonrasında setup kısmına girip biosa girdim ordan da save and reset dedim sonrasında görüntü gelmeyi bıraktı 1 2 kere kapatıp açtım yine gelmedi fişi çektim çıkardım bekledim 10 dk yine gelmedi şimdi pili çıkarıp bekliyodum clear cmos işlemi nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz bilgim yok anakart üzerinde 2 tane pin var clear cmos yazan onları kısa devre mi yapmam gerekiyor anakart üzerinden elektrik geçiyor iken

Biraz bekle hocam banada olmuştu bir kaç kez denedim sonra geldi , acele etme sonra tekrar dene olmaz ise fişten komple çek bekle biraz sonra tekrar dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri