Bilgisayarımdaki fanların rengi asla değişmiyor

K3remd

80+
Reaksiyon skoru
3
yeni bir sistem topladım bayada para verdim herşeyin en iyisini almaya çalıştım anakartı atlamısım anakartımda fanların renginin değişmesi için destek yok dediler vatandaki toplayan kisi bana bunu aldıktan sonra söylediler bilsem almazım suan napmam lazım sadece tek renk rgb yanıyor kapanmıyor da asus prime a520m-r anakart kasa msi mag forge m100-a

O kasada ARGB desteği yok kapatmanız için bir kontrolcüde mevcut değil.

Auto-Rgb oldupüu yazıyor. Kasa üstünde kapatabileceğin bir tuş yok. Yan kapalı olan kısmı açıp içinde kontrolcü var mı bir bak
açtım baktım hiçbir kontrolcu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kasada ARGB desteği yok kapatmanız için bir kontrolcüde mevcut değil.
ne yapabilirim alırken bana söylemediler ama geçti artık kasanın en sağında bi tuş var renk değiştirmek için ama calısmıyor adama sordugumda anakartta destek olmadıgını söyledi

Kumandalı kontrolcu alırsaniz fanları ve argb pinlerini ona takıp kumandayla çalıştırabilirsiniz

Haydiiii o zaman skntı,renk değisim olmaz
Msı 100R modelinde varmış renk değişimi. Sizin aldığınız kasa ile birebir aynı şekilde. Bir ara kendimiz elektronik kontrolcü yaparsak paylaşarım sizinle.

Msı 100R modelinde varmış renk değişimi. Sizin aldığınız kasa ile birebir aynı şekilde. Bir ara kendimiz elektronik kontrolcü yaparsak paylaşarım sizinle.
hocam ben anlamadım napmam lazım bi bilgisyarcıya götürsem 2k felan versem yapmaz mı istedigim gibi veya farklı kasa alsam 4 5k ya içindeki parçaları ona taktırsam bilgisayarcıda

hocam ben anlamadım napmam lazım bi bilgisyarcıya götürsem 2k felan versem yapmaz mı istedigim gibi veya farklı kasa alsam 4 5k ya içindeki parçaları ona taktırsam bilgisayarcıda
MSI 100R modelini almanız gerekiyordu ilk başta. Ben çalışan sistemi sırf rgb fanları yok diye söktürmem komple.
Sizdeki fanların soket ucu kaç pinli acaba.

4tane argb fan ile kontrolcü alırsan istediğin olur . Fakat ne gereği var ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,767
Üyeler
190,801
Son üye
SEASKYE
Geri