Steam Türkiye de temsilcilik açarsa TR para birimine geri döner mi?

Ensest ve lgbti içeriklerinden dolayı bu durum malum gerçekleşti
Ofis açarsa iyi binlerce belki milyonmkulannıcısı var bu işleri düzeltmesi lazım steamın
Para sayarken iyiydi sıra hesap vermede
o tabiri kullanmayalım yumuşatarak söyleyin cinsel içerikli oyunlar derseniz daha iyi olur

Steam TR de niye şube açsın zaten adamların çalışan sayısı belli toplam 100 kişi bile değil birde TR için ayrı ofis mi tutacaklar :D Zaten direkt dolara geçirdiler ben olsam bende açmam.

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Çok yüksek ihtimalle açacaklardır Türkiyede oyun oynama kültürü çok yaygın özellikle CS Valo LOL.

TL ye geçeceklerini zannetmiyorum oradaki sıkıntı başka ülkelerdekirin para birimini TL yaparak oyun almasıydı. TL kaldırılmadan önceki 4-5 ay yurt dışındaki içeriklerde nasıl ucuz oyun alınır diye olan bütün içeriklerde neredeyse hepsinde TL yapma taktiği vardı

• Beğen
Çok yüksek ihtimalle açacaklardır Türkiyede oyun oynama kültürü çok yaygın özellikle CS Valo LOL.

TL ye geçeceklerini zannetmiyorum oradaki sıkıntı başka ülkelerdekirin para birimini TL yaparak oyun almasıydı. TL kaldırılmadan önceki 4-5 ay yurt dışındaki içeriklerde nasıl ucuz oyun alınır diye olan bütün içeriklerde neredeyse hepsinde TL yapma taktiği vardı
aynı olay yüzünden xbox gamepass uzun süre alımını ve senelik alımını kaldırmıştı

• Beğen

Peki hocam TR de diyelimki temsilcilik açtılar oyun fiyatlarını düşürürler mi?

aynı olay yüzünden xbox gamepass uzun süre alımını ve senelik alımını kaldırmıştı
Bu ucuz oyun alma taktikleri Nintendoda çok yaygın mesela o da çok fazla engellemeye başladı son dönemlerde. Japon marketini sadece Japonyaya özel yaptı. Arjantin marketini ve kore marketini o bölgeye ait ödeme yöntemlerine falan çevirdi, kimlik doğrulama bile var deniyordu.
Bu tarz işlemler oldukça bizim gibi ülkelere özel para birimi çok zor gelir. Belki nintendonun mantığıyla sadece o ülkeye özel ödeme yöntemleriyle falan yapılırsa (keşke), o da çok çok zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam TR de diyelimki temsilcilik açtılar oyun fiyatlarını düşürürler mi?
Sanmam dolardan devam edilir

Aynen ondan dolara geçtiler :D
IMG_3386.webp

• Üzgün
Aynen ondan dolara geçtiler :D
Ekonomik dalgalanma onların suçu mu? Zırt pırt fiyat takibi yapıp zam yapıp durmakla uğraşmak istemedikleri için dolara geçirdiler. Ki haklılar da. Aynısını ps store da yapıp tamamen tr yi euroya bağladı.

Cahil cahil yorumlar yapmayın. Bilginiz yok fikriniz çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,388
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri