talpinkman
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 10000
bunu kullanıyorm 7 aydır memnunumAlıntıyı görüntüleŞöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz bana bütçemi aşacak bir monitör varsa da önerebilirsiniz fakat çok aşmasın mümkünse teşekkür ederim (msi yada asus monitör düşünüyorum) işlemci gozukmuyor 9800x3d
İkisinden birini tercih et.Ben Philips olanı kullanıyorum. Aynı işlemci ve ekran kartı ile kullanıyorum. PSU da GL serisinden A850GL. Msi kalitesi üzmüyor. Daha önce de A750GL kullandım ama fan sesi biraz rahatsız ediyor.Bu şikayetlerden dolayı GLS serisini çıkardılar ama satışı var mı TR de bilmiyorum.Alıntıyı görüntüleŞöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz bana bütçemi aşacak bir monitör varsa da önerebilirsiniz fakat çok aşmasın mümkünse teşekkür ederim (msi yada asus monitör düşünüyorum) işlemci gozukmuyor 9800x3d
İade sürem kalmadı ama sıkıntı çıkarır mı bana ses dışındaİkisinden birini tercih et.Ben Philips olanı kullanıyorum. Aynı işlemci ve ekran kartı ile kullanıyorum. PSU da GL serisinden A850GL. Msi kalitesi üzmüyor. Daha önce de A750GL kullandım ama fan sesi biraz rahatsız ediyor.Bu şikayetlerden dolayı GLS serisini çıkardılar ama satışı var mı TR de bilmiyorum.
![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Varmış. İade etme süren varsa iade edip bunu al.
![]()
MAG MAG A1000GLS PCIE5 1000W 80Plus Gold Full Modüler Active PFC ATX3.1 PCIE 5.1 Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MAG MAG A1000GLS PCIE5 1000W 80Plus Gold Full Modüler Active PFC ATX3.1 PCIE 5.1 Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Dediğim gibi ben kullanıyorum, performans olarak sıkıntısı yok. Ama fan sesi,ortam sessiz iken duyuluyor. Bunun haricinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsinİade sürem kalmadı ama sıkıntı çıkarır mı bana ses dışında