9070xt 9800x3d monitor önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
IMG_2275.webp
Şöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz bana bütçemi aşacak bir monitör varsa da önerebilirsiniz fakat çok aşmasın mümkünse teşekkür ederim (msi yada asus monitör düşünüyorum) işlemci gozukmuyor 9800x3d

Alıntıyı görüntüleŞöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz bana bütçemi aşacak bir monitör varsa da önerebilirsiniz fakat çok aşmasın mümkünse teşekkür ederim (msi yada asus monitör düşünüyorum) işlemci gozukmuyor 9800x3d
bunu kullanıyorm 7 aydır memnunum

Alıntıyı görüntüleŞöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz bana bütçemi aşacak bir monitör varsa da önerebilirsiniz fakat çok aşmasın mümkünse teşekkür ederim (msi yada asus monitör düşünüyorum) işlemci gozukmuyor 9800x3d
İkisinden birini tercih et.Ben Philips olanı kullanıyorum. Aynı işlemci ve ekran kartı ile kullanıyorum. PSU da GL serisinden A850GL. Msi kalitesi üzmüyor. Daha önce de A750GL kullandım ama fan sesi biraz rahatsız ediyor.Bu şikayetlerden dolayı GLS serisini çıkardılar ama satışı var mı TR de bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varmış. İade etme süren varsa iade edip bunu al.

İkisinden birini tercih et.Ben Philips olanı kullanıyorum. Aynı işlemci ve ekran kartı ile kullanıyorum. PSU da GL serisinden A850GL. Msi kalitesi üzmüyor. Daha önce de A750GL kullandım ama fan sesi biraz rahatsız ediyor.Bu şikayetlerden dolayı GLS serisini çıkardılar ama satışı var mı TR de bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Varmış. İade etme süren varsa iade edip bunu al.
İade sürem kalmadı ama sıkıntı çıkarır mı bana ses dışında

İade sürem kalmadı ama sıkıntı çıkarır mı bana ses dışında
Dediğim gibi ben kullanıyorum, performans olarak sıkıntısı yok. Ama fan sesi,ortam sessiz iken duyuluyor. Bunun haricinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Geri