Sistem toplamak istiyorum bütçe 70-90K

rica ederim, ya arkadasin bahsetmis oldugu sogutucu ya da 360 mm bir sivi sogutucu yani ikisinden birini almaniz gerekir tavsiyem 360 mm sivi sogutucudur

rica ederim, ya arkadasin bahsetmis oldugu sogutucu ya da 360 mm bir sivi sogutucu yani ikisinden birini almaniz gerekir tavsiyem 360 mm sivi sogutucudur
Teşekkürler o zaman linkte olan herşeyi alacam zamanla performansı uyuşmazlık vs kesin yapmaz değil mi hocam ona göre alacağım pek anlamıyorum pc toplamadan

tabii zamanla vs hiçbir şey olmaz aynı sistem neredeyse ekran kartı 7900xtx arkdaşımda var 2k oynuyor 360 mm sıvı soğutucu ile 2. yılını devirdi daha termal macunlarını bile değiştirmedi en ufak bir performans düşüşü yok tabii ki 2k da oynadığı ve 360mm sıvı soğutucu bir de nzxt nin iyi bir kasası ile kullandığı için işlemci yükte bile 60 dereceyi görmüyor macun kurumuyor büyük ihtimalle siz 1080pde oynayacaksanız 360mm sıvı soğutucu tavsiye ederim

9070xt + Ryzen 7 7800X3D

Resimdeki gibi 1440p ultra veya 2k-4k oynamak istiyorum herşeyi, max ayarlarda vs oynamak istiyorum da çok yük binermi sisteme bilmiyorum @cankarabey
Screenshot_20260201_101902_Chrome.webp

Geri