Arkadaşımla ortak restoran açmayı planlıyoruz konsept lazım yardım

dızciii

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
581
Arkadaşlar iyi aklamlar. Arkadaşımla 2 ortak restoran açmayı planlıyoruz. Malatyada yani daha doğuya uygun olacak ancak yeni bişe yapmak istiyoruz. Düz bi kebapçı açmak istemiyoruz. Kaliteli bi restoran olmasını istiyoruz. Konsept lazım ama aklımıza çok bişe gelmedi. Belki birinin aklına iyi bi konsept gelir. Şimdiden teşekkürler...

Arkadaştan ortak olmaz diye hatırlatmak istedim. Para yoksa sabırlı ol parayı topla kendin aç.

Ortak işlerde çok dümen oluyor ve sonradan çok büyük sıkıntılar çıkıyor...

Bunların bende farkındayım ama bu devirde öyle bi parayı tek başıma çıkaramam. Kendi payımı bile çıkaramıyorum peder bank destek atıyo

Bunların bende farkındayım ama bu devirde öyle bi parayı tek başıma çıkaramam. Kendi payımı bile çıkaramıyorum peder bank destek atıyo
Yine de ben olsam bulaşmazdım ortaklığa, ummadığın taşlar başını yarar, daha büyük sorunlara gebe olur ortaklık... Herkese mahçup olma durumu olasılığı %50 den çok çok fazla...

Yine de ben olsam bulaşmazdım ortaklığa, ummadığın taşlar başını yarar, daha büyük sorunlara gebe olur ortaklık... Herkese mahçup olma durumu olasılığı %50 den çok çok fazla...
Hocam dediğim gibi risklerin farkındayım. Arkadaş kazığı da çok yedik şükür ordan eksik kalır yanım yok. Ben konsept arıyorum

Hocam dediğim gibi risklerin farkındayım. Arkadaş kazığı da çok yedik şükür ordan eksik kalır yanım yok. Ben konsept arıyorum
O zaman mekan ve çevresi hakkında da bilgi vermen gerek mesela okul çevresi mi yoksa zengin ortamı mı veya park bahçeler deniz kenarı mı filan filan Yani ortama uygun olursa daha iyi olur...

daha önce bir işletme deneyiminiz var mı hocam son zamanda çok esnaf battı

O zaman mekan ve çevresi hakkında da bilgi vermen gerek mesela okul çevresi mi yoksa zengin ortamı mı veya park bahçeler deniz kenarı mı filan filan Yani ortama uygun olursa daha iyi olur...
Okul çevresi değil merkezde avm ye yakın. Kaliteli ve farklı bişe istiyorum ama doğuya da uygun olmalı zengin mekanı açarsam burdaki koyun sürüsü gelmez. Aklımda çok kaliteli bi et restoranı açmak var ama işte müşteri az olur diye çekiniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce bir işletme deneyiminiz var mı hocam son zamanda çok esnaf battı
Ben perakendeyle uğraşıyorum al sat komisyonculuk arkadaş ve babası restoran sektöründen gelme ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide Malatya depremden sonra halâ toparlanmadı boş kebapçı dolu ortalık farklı kaliteli bişe yaparsak tutar inşallah

Sen kurt musun yoksa çakal mı? Koyun sürüsü şeklinde müşterisini görenden hayır gelmez, belli ki sen sırf para pul için belki de ortağını bile kazıklarsın, bu uslup hiç masum değil...

2026-02-01_14-27.webp

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sen kurt musun yoksa çakal mı? Koyun sürüsü şeklinde müşterisini görenden hayır gelmez, belli ki sen sırf para pul için belki de ortağını bile kazıklarsın, bu uslup hiç masum değil...

Alıntıyı görüntüle
Lan boş yapma akp li koyun sürüsü dolu sende koyunlardansın sanırım. Evet ben kurtum. Sırf para için yapıyosun diyo bide yok babamın hayrına yapıcam aş evi. Hayatımı kurmak para kazanmak için yapacam tabii ki. Kazığı sana ayırdım arkadaşıma değil

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Lan boş yapma akp li koyun sürüsü dolu sende koyunlardansın sanırım. Evet ben kurtum. Sırf para için yapıyosun diyo bide yok babamın hayrına yapıcam aş evi. Hayatımı kurmak para kazanmak için yapacam tabii ki. Kazığı sana ayırdım arkadaşıma değil
O kazığı sana zamanında baya iade eden olmuş, kendin yazmıştın, sana batmış önceki yediklerin , şimdi de acından ölürsün böyle anıra anıra, hakaret ediyorsun çünkü foyan meydana çıktı. Parasını milleti soyarak yapandan hayır gelmez, işinize gelmedi mi de hemen akp mkp dersiniz, ya siz onlar gibisiniz, anca fakir fukara soyarsınız, zekası kıt ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri