Yurt Dışından Sipariş Verme

Yurtdışından alışveriş yapmanın bir yasagi yok sadece vergi muafiyeti vardı o kaldırıldı. Sen istediğini söyleyebilirsin gene fakat en az ürünün kendisi kadar veya daha fazlası kadar vergi vermek durumunda kalabilirsin.

Yurtdışından alışveriş yapmanın bir yasagi yok sadece vergi muafiyeti vardı o kaldırıldı. Sen istediğini söyleyebilirsin gene fakat en az ürünün kendisi kadar veya daha fazlası kadar vergi vermek durumunda kalabilirsin.
yani ben parasını ödeyip sipariş versem dahi elime geçebilmesi için ayrıyeten vergi yüküne girmem gerekiyor ve bu da ucuk rakamlar oluyor dogru mu

Kısıt yok. Gümrük var. Türkiye'ye satış yapıyorlarsa onu da hesaplayıp, son fiyat verirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onaylamadan önce son fiyatı görürsün.

Olay sadece vergi değil, ürünü gümrükten geçirmek.
Ürünü gümrükten geçirmek için aracı tutman gerekiyor yani gümrük müşaviri. Alacağın ürün 1 dolarda olsa 1000 dolarda olsa bu şart

yani ben parasını ödeyip sipariş versem dahi elime geçebilmesi için ayrıyeten vergi yüküne girmem gerekiyor ve bu da ucuk rakamlar oluyor dogru mu
Aslı astarını geçebilecek boyutlara sahip bu sebeple "sınırsız bütçe" dedim çünkü gerçekten yüksek rakamlar çıkıyor.

Olay sadece vergi değil, ürünü gümrükten geçirmek.
Ürünü gümrükten geçirmek için aracı tutman gerekiyor yani gümrük müşaviri. Alacağın ürün 1 dolarda olsa 1000 dolarda olsa bu şart
Yok öyle bir şey. Gidip PTT Cargo'dan teslim alıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslı astarını geçebilecek boyutlara sahip bu sebeple "sınırsız bütçe" dedim çünkü gerçekten yüksek rakamlar çıkıyor.
Nasıl hesapladın? Neye göre hesapladın?

Yok öyle bir şey. Gidip PTT Cargo'dan teslim alıyorsun.
PTT kargodan nasıl alıyorsun anlatır mısın?
Yeni düzenleme 6 Şubatta uygulamaya giriyor. 30 Euro ya kadar ürünlerde sıkıntı olmuyordu ancak yeni düzenleme ne diyor ?
-30 Euro sınırı kalktı
-Her getirdiğin ürün için gümrük vergisi + Detaylı gümrük beyannamesi + Gümrük beyanname hizmet bedeli ödeyeceksin. Peki bunu senin adına kim yapacak?
Basit bir klavye keycapsi sipariş verdin. 500 TL lik bir ürünü gümrükten geçirmek için bu dediklerimi yaptığında ne kadar ödeyeceksin ?
Beyannameyi senin adına kim doldurup gümrükten geçirecek ? Daha doğru dürüst kargoyu teslim edemeyen Ptt kargo mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,471
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri