Çözüldü✓ 4K Bandında Mouse Önerin Pls

Genc0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Bütçe
4000
Merhaba mouse alıcam şuan delux m800 pro kullanıyorum mavi/lacivert bi mouse olması tercihim yanınada w60 klavye alıcam büyük ihtimal hangi mouse’u önerirsiniz

Scyrox V6
Rawm leviathan v4 (en iyisi bu gibi geldi)
Wraith W1

Veya bunlar yerine daha iyi öneriniz varsa söyleyin lütfen

Yakın zamanda bir tanıdık için araştırma yapmıştım, 3 4k bandında hep rawmın önerilidğini gördüm. 4k bütçe için leviathan v4 olabilir hocam.

Merhaba mouse alıcam şuan delux m800 pro kullanıyorum mavi/lacivert bi mouse olması tercihim yanınada w60 klavye alıcam büyük ihtimal hangi mouse’u önerirsiniz

Scyrox V6
Wraith W1

v4 mükemmel bir şey bende alacağım

Scyrox V6
Wraith W1

Hocam leviathan V4 ve W1 kullanıyorum, Leviyi kesinlikle öneririm. Merak ettiklerini sorabilirsin, indirim kodu bölümüne Conlife yazarak 3580 civarı fiyata geliyor bilgin olsun.

Mousepad önerebilir misiniz peki Rawm levi v4 alıcam hybrid mi daha iyi olur speed mi rekabetçi oyun oynuyorum genellikle

Mousepad önerebilir misiniz peki Rawm levi v4 alıcam hybrid mi daha iyi olur speed mi rekabetçi oyun oynuyorum genellikle
senin sens ve dpi ile alakan var düşük sens ve dpi oynuyorsan speed
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçen ne kadar mousepad için

Önerilen mousların hepsinde Pixart PAW 3950 varken bu modelde Pixart PAW 3950 Ultra var. MCU olarak da hepsinin önünde daha iyi daha güncel teknolojiye sahip. Gram olarak hepsinden hafif absürt şekilde magnezyumlara yakın ağırlığı. Şuan bu mouse dan daha F/p yok gibi gözüküyor.
(f1 v2 Ultimate) SWAR koduyla 3650 gibi bir fiyata alabilirsin.

Son düzenleme:
1600 dpi kullanıyor olmam lazım sens de 0.22 falandı herhalde hatırladığım bu bütçe 2k civarı

Ve bu arada bilekten kontrol ediyorum hybrid daha mı iyi olur bunun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi midir?

Son düzenleme:
Geri