Samsung Buds 3 FE mi yoksa Buds 3 mü almalıyım?

Reaksiyon skoru
12
Bütçe
4000
Kulak içi kulaklık almak istiyorum sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum ve lazım olduğunu düşünüyorum. Samsung telefon kullanıyorum. Samsung Buds 3 FE ve Buds 3 arasında kaldım. Buds 3 galiba daha iyi fakat ben silikonlu istiyorum kulağım daha rahat ediyor silikonluda. Sizce Buds 3 FE alınır mı? Yoksa Buds 3 mü almalıyım? Fiyatlari aynı. Yoksa Anker Liberty 4 mü almalıyım?
Samsung Buds 3
Samsung Buds 3 Fe
Anker Liberty 4

Son düzenleme:
Kulak içi kulaklık almak istiyorum sık sık otobüs yolculuğu yapıyorum ve lazım olduğunu düşünüyorum. Samsung telefon kullanıyorum. Samsung Buds 3 FE ve Buds 3 arasında kaldım. Buds 3 galiba daha iyi fakat ben silikonlu istiyorum kulağım daha rahat ediyor silikonluda. Sizce Buds 3 FE alınır mı? Yoksa Buds 3 mü almalıyım? Fiyatlari aynı. Yoksa Anker Liberty 4 mü almalıyım?
Samsung Buds 3
Samsung Buds 3 Fe
Anker Liberty 4
Buds 3 fe alınmaz.Aynı paraya yapay zeka özellikleri ve hi res auido alıyorsun buds 3 fe krsinlikle alınmaz

Samsung Buds 3
Samsung Buds 3 Fe
Anker Liberty 4
ankerin ses kalitesi daha yüksek ama ekosistem özellikleri yok
samsungta anc nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı mesela gürültü engelleme açık ama birisi size seslendi ve onunla konuşmak istiyorsunuz o kişiyle konuşmaya başladığınızda ortam sesini açıyor mu yoksa manuel olarak açmamız gerekiyor mu?
buds fe var onda manuel açmam kapamam gerekiyor memnun değilim o yüzden 4 proya geçeceğim

Silikonsuz kulaklıklar bass ve üst tiz frekansları kulağa iletemiyor. Silikonlu kulaklıklarda aktif gürültü engelleme de oluyor. Otobüste rahat edersiniz.

ankerin ses kalitesi daha yüksek ama ekosistem özellikleri yok
samsungta anc nasıl çalışıyor bilgisi olan var mı mesela gürültü engelleme açık ama birisi size seslendi ve onunla konuşmak istiyorsunuz o kişiyle konuşmaya başladığınızda ortam sesini açıyor mu yoksa manuel olarak açmamız gerekiyor mu?
buds fe var onda manuel açmam kapamam gerekiyor memnun değilim o yüzden 4 proya geçeceğim
4 pro yok ki
sizce 3 mü almalıyım 3 fe mi özellik olarak
silikonlu istiyorum silikonsuz sanki rahatsız eder gibi bir his var

Bende galaxy buds 3 var ve yaklaşık olarak 2-3 aydır kullanıyorum, ses kalitesi vs. çok iyi şarjı da gayet iyi gidiyor ancak yapay zeka özellikleri hakkında bir bilgim yok iphone kullanıyorum çünkü. Ve arkadaşın dediği gibi birisi konuştuğu zaman ortam moduna geçme gibi bir durum yok kendin yapman gerekiyor. Bilmiyorum belki de samsung telefonda kendisi geçiyordur. Kulağın silikonsuza alışır diyorsan buds 3 al derim.

Bende galaxy buds 3 var ve yaklaşık olarak 2-3 aydır kullanıyorum, ses kalitesi vs. çok iyi şarjı da gayet iyi gidiyor ancak yapay zeka özellikleri hakkında bir bilgim yok iphone kullanıyorum çünkü. Ve arkadaşın dediği gibi birisi konuştuğu zaman ortam moduna geçme gibi bir durum yok kendin yapman gerekiyor. Bilmiyorum belki de samsung telefonda kendisi geçiyordur. Kulağın silikonsuza alışır diyorsan buds 3 al derim.
buds 3 te var o ama samsung telefon kullanman gerekiyor(3 fe de yok)

Bunlar harici olursa şunu al.

Liberty 4 geçen haftalarda 2800 dü , 4nc vardı bende çok süper kulaklık şuan airpods pro 1 kullanıyorum kız arkadaşımda buds 3 pro var eskiside 2 pro ve net bir şekilde 4nc hiçbirini aratmıyor (tabii diğerleri taş gibi bayağı iyi kulaklıklar ama dürüst olursam anc si buds 3 pro hariç ikisinden iyi) araba ezdi sonra 4nc yi. https://www.trendyol.com/anker/soun...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme al keyfine bak , buds 3 pro alınmıyorsa şahsen en iyisi budur.

Geri