Steamde Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz hatası alıyorum

xaki

80+
Reaksiyon skoru
45
Steam'e normal windows uygulamasından giriş yaptığım zaman steam envanterimi görebiliyorum hiçbir sorun yok. Yani ip ban vesaire yediğimi zannetmiyorum ancak tarayıcımdan steam hesabıma giriş yapıp envanteri gör tuşuna bastığım zaman görseldeki gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Hatta giriş yapılı olmasına rağmen (yukarıda profil adım bile gözüküyor) sağ üstte giriş yap butonu vesaire çıkıyor. Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum bir çok şey denedim ve saatlerdir bu şekilde.

Modemimi 3-4 kez resetledim sorun çözülmedi.
Farklı bir tarayıcıdan giriş denedim yine tarayıcıda envanterimi göremiyorum.
Bilgisayarımda kaspersky vpn var (sınırsız). Farklı 4-5 bölgeye vpn açıp o şekilde denedim yine gözükmedi

Sorun nedir yardımcı olabilecek ya da bu sorunu daha önceden yaşayan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-02-04 220105.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-04 220105.webp
    22.7 KB · Hit: 103
1 2 gündür ben de aynı hatayı alıyorum steamden kaynaklı sorun heralde. Daha önce de olmuştu 1 2 hafta kadar sürmüştü sonra düzelmişti. Şuanlık vpn ile girebiliyorum sadece

Bende de aynı üstelik pazar işlemi vs. de yapmadım. Modem kapattım açtım fişten çıkardım, yine yok :D

Aynı sorun bende de var çözüm buldunuz mu?

Çözen nasıl çözdü bu sorunu

benim uygulamada da sorun var arada bir sorun gidiyor ama ardından tekrar oluyor günde 2 defa felan girebiliyorum pazara bunun nedeni googleden steam ile alakalı eklenti kullanmam sanırım destek de öyle söylendi eklentileri kaldırdım sorun çözülmüyor

goodbyedpi kaynaklı olabilir mi ? ben de yaşıyorum aynı sorunu. mobil veride sıkıntı yok ama.

arkadaşlar ben galiba çözdüm önce steami kapattım. benim dns ayarlarım 8.8.8.8 8.8.4.4 iken bu hatayı alıyordum dns ayarımı 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak değiştirdim ve çıkarken ayarları doğrula dedim düzeldi bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,483
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri