🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Normalde hesabım var hatta bankaya da gittim ortada istediğimi belirttim hatta bordro istediler gösterdim ona rağmen açılmadı. Kredi puanimda 1800 olmasına rağmen.

bu paraf puanlar nerede kullanılıyor yahu? şirket söylemesi ayıp 20bintl paraf puan yatırmış promosyona ek olarak. hangi siteye kartı girdiysem puan falan görünmüyor. garanti kartımı girdiğimde bonuslarım çıkıyor tüm alışveriş sitelerinde...

bu paraf puanlar nerede kullanılıyor yahu? şirket söylemesi ayıp 20bintl paraf puan yatırmış promosyona ek olarak. hangi siteye kartı girdiysem puan falan görünmüyor. garanti kartımı girdiğimde bonuslarım çıkıyor tüm alışveriş sitelerinde...
market ve petrollerde geçiyor kral ben sigara akaryakıt ev ihtiyacı alıyorum online sitelerde nedense geçmiyor

Pazaramada geçiyordur belki

15 gun olacak kartlar hala basimda. Dün anca msj geldi "kart basilacak" diye. Bakalim o kac hafta sürecek. puanlar yanmadan kart elime geçerse iyi.

Puanlar çok çok az yerde kullanilabiliyor. 7-8 markete gitmisimdir.( 3-4 harfliler ve 3m orta büyüklükteki Migros'lar dahil. Yakınımda 5M yok.) Hicbirinde gecmiyor. Bazilari "fiziki kart olunca geçer." diyor ama muamma.

N11 hiç tercih edilecek bir pazar yeri zaten değil. Baktığım bir kac ürün vardi hepsi n11'de daha pahali....

Bakalim bu hafta artık 3. Hafta olacak umarim kart fiziki olarak elime ulaşır da bir de öyle denerim marketlerde. Qr vs kabul etmiyorlar asla.

Karta basvurmadan önce şüphelerim vardi hantal isleyecegine dair süreçlerin. Hepsini hakli çıkardı banka sagolsun. Sanal kartin acilmasi 2 gün sürdü... O arada almak istediğim ürün tükendi. 2500 lira pahalisini almak zorunda kaldım. Puanin yarisi hiç oldu zaten.

Bir de teminatli kart aldim. Araştırmalarima göre teminat orani kart limitine göre 1.1-1.2 kat oluyormuş normalde. Benden 1.5 kattan fazla teminat aldilar.

Basvuracaklar bunları bilsin. Tavsiye etmiyorum özetle.
Konuyu açan arkadaş yanlis anlamasın. Teşekkürler paylaştığı için. Kişisel tecrübemi yazdım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri