Tamponu değişeceğini düşünerekten 3-5 bin arası 2016 clio ön tampon bulabilirsin ancak bi minimum 2-3.5k da işçilik yazarlar. Plastik tamiri ile tampon tırnaklarının yenisini belki bulup kaynattırıp çok daha ucuza tekrar yaptırabilirsin.
parça değiştirmezler hocam akıllı vida ya da plastik kaynak ile ucuza halledebilirsin.Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim. Yumuşak dubalara sürttüm, ön tampon sol tarafı çıktı tırnaklar kırıldı galiba, parça değişmeden kaç tl alırlar?
Akıllı vida herşeyi çözer maalesef ki. Kazadan sonra sıfır orjinal tampon taktırdım arabaya. Göbekte düz giderken dönmeye çalışan herifin biri yüzünden tamponun 2 dişini kırdık. Akıllı vida attılarparça değiştirmezler hocam akıllı vida ya da plastik kaynak ile ucuza halledebilirsin.
RENAULT CLIO IV (2016>) TAMPON BRAKETİ diye aratarak parçayı bulabilirsiniz almadan önce plastik kaynağı yapan bir ustaya danışın yine de.Tamamdır teşekkürler
sanayi de müşterinin en iyi dostudur akıllı vidalarAkıllı vida herşeyi çözer maalesef ki. Kazadan sonra sıfır orjinal tampon taktırdım arabaya. Göbekte düz giderken dönmeye çalışan herifin biri yüzünden tamponun 2 dişini kırdık. Akıllı vida attılar