Clio Ön Tampon Çıktı Sürtünme sonucu, masraf kaç TL olur?

meedo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim. Yumuşak dubalara sürttüm, ön tampon sol tarafı çıktı tırnaklar kırıldı galiba, parça değişmeden kaç tl alırlar?

Tamponu değişeceğini düşünerekten 3-5 bin arası 2016 clio ön tampon bulabilirsin ancak bi minimum 2-3.5k da işçilik yazarlar. Plastik tamiri ile tampon tırnaklarının yenisini belki bulup kaynattırıp çok daha ucuza tekrar yaptırabilirsin.

Gerçekten bilenler yanıtlarsa sevinirim. Yumuşak dubalara sürttüm, ön tampon sol tarafı çıktı tırnaklar kırıldı galiba, parça değişmeden kaç tl alırlar?
parça değiştirmezler hocam akıllı vida ya da plastik kaynak ile ucuza halledebilirsin.

parça değiştirmezler hocam akıllı vida ya da plastik kaynak ile ucuza halledebilirsin.
Akıllı vida herşeyi çözer maalesef ki. Kazadan sonra sıfır orjinal tampon taktırdım arabaya. Göbekte düz giderken dönmeye çalışan herifin biri yüzünden tamponun 2 dişini kırdık. Akıllı vida attılar

Tamamdır teşekkürler
RENAULT CLIO IV (2016>) TAMPON BRAKETİ diye aratarak parçayı bulabilirsiniz almadan önce plastik kaynağı yapan bir ustaya danışın yine de.

Akıllı vida herşeyi çözer maalesef ki. Kazadan sonra sıfır orjinal tampon taktırdım arabaya. Göbekte düz giderken dönmeye çalışan herifin biri yüzünden tamponun 2 dişini kırdık. Akıllı vida attılar
sanayi de müşterinin en iyi dostudur akıllı vidalar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri