Steamde yaklaşık 10-15 gündür envaterim gözükmüyor

AD4YDIN

80+
Reaksiyon skoru
0
steamde envaterime günde bir kaç defa bakıyordum fakat 10-15 gündür ne steamin uygulamasından ne de tarayacıdan hiçbir şekilde envaterim gözükmüyor telefondan girip bakabiliyorum steamdeki oyunlarımı farklı bir diske aktarıp steami sildim tekrar yükledim bir sonuç değişmedi modemi açıp kapadım bir şey değişmedi ipv4 sunucusunu manuel 8.8.4.4 tarzı bir şey denedim olmadı fakat önceki aldığım hata (Something went wrong while displaying this content. Refresh ) iken (Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin ) sorununa döndü.yapay zeka sorunun goodbeydpi den kaynaklı olduğunu söylüyor malum discord için kullanıyorum 1 yıldır, daha önce başıma hiç gelmedi takas banı hile vb hiçbir şekilde yok

Ekler

• steam.webp
    steam.webp
    23.9 KB · Hit: 15
  • maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    34.2 KB · Hit: 13
Çoğu kişide bozuk, yıllardır ara ara hep oluyor bu. Valve her şeyi ağırdan alan, bir şeyleri çok geç düzelten uyuşuk bir şirket. Bunun sebebi hissedarlarının olmayışı. Memnun edeceğin hissedar olmayınca bazı şeyleri anında düzeltmek yerine yan gelip yatabiliyorsun sanırım.

Çoğu kişide bozuk, yıllardır ara ara hep oluyor bu. Valve her şeyi ağırdan alan, bir şeyleri çok geç düzelten uyuşuk bir şirket. Bunun sebebi hissedarlarının olmayışı. Memnun edeceğin hissedar olmayınca bazı şeyleri anında düzeltmek yerine yan gelip yatabiliyorsun sanırım.
Valve ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum telefondan hücresel veri ile pazara ulaşabiliyorum eğer valve ile ilgili olsaydı bence pazara komple erişemez olurduk

Valve ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum telefondan hücresel veri ile pazara ulaşabiliyorum eğer valve ile ilgili olsaydı bence pazara komple erişemez olurduk
tamamen valve ile alakalı, ip limitleyici koydular yıllar önce aynı ip ile çok sık topluluk pazarını ziyaret edersen blokluyorlar seni bot sanıp, ama bunun herkesi mağdur ettiğini görüp düzeltmeye üşeniyorlar.

steamde envaterime günde bir kaç defa bakıyordum fakat 10-15 gündür ne steamin uygulamasından ne de tarayacıdan hiçbir şekilde envaterim gözükmüyor telefondan girip bakabiliyorum steamdeki oyunlarımı farklı bir diske aktarıp steami sildim tekrar yükledim bir sonuç değişmedi modemi açıp kapadım bir şey değişmedi ipv4 sunucusunu manuel 8.8.4.4 tarzı bir şey denedim olmadı fakat önceki aldığım hata (Something went wrong while displaying this content. Refresh ) iken (Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin ) sorununa döndü.yapay zeka sorunun goodbeydpi den kaynaklı olduğunu söylüyor malum discord için kullanıyorum 1 yıldır, daha önce başıma hiç gelmedi takas banı hile vb hiçbir şekilde yok
Ben de böyle bir sorun olduğunu hiç hatırlamıyorum, sizin hesapla ilgili olabilir. CS2 de çoğu yerde hatalar olabiliyor burda da bir hatası olma ihtimali yüksek.

ticket attım verdikleri cevapta :
Bunu bildirdiğiniz için teşekkürler.

Bu hata, Steam'in öğe/envanter sunucularına çok fazla istek gönderdiğinize işaret ediyor. Bu durum genellikle bir tarayıcı eklentisinin bir sayfadaki öğeler hakkında bilgi toplaması, hesabınızın envanter veya Pazar işlemlerinin otomatikleştirilmesi ya da bir IP adresinin VPN kullanılarak birden fazla hesap arasında paylaşılması durumunda meydana gelir. P2P VPN'lerin bu hatayı tetikleme olasılığı daha yüksektir.

Maalesef bu kısıtlamaları kaldıramıyoruz. Varsa öğe ve envanter etkinliklerini otomatik hâle getiren eklentileri kaldırıp tüm VPN kullanımını devre dışı bırakmanızı öneriyoruz. Eklentileri kaldırmanız ve Pazar'a veya Steam envanterlerine göz atabilmeniz arasında bir güne varabilen gecikmeler olabileceğini lütfen aklınızda bulundurun.

Bu sorunla ilgili destek sağlayamadığımız için bu destek talebini kapatıyorum. Farklı bir sorun yaşıyorsanız lütfen yeni bir destek talebi oluşturun, size memnuniyetle yardımcı olalım.

Steam Support
John

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,614
Üyeler
188,628
Son üye
redqush
Geri