Öneri Asus tuf a15 2023 4060 7735hs laptopumu kaça satabilirim

bedirfly

80+
Reaksiyon skoru
3
Asus tuf a15 4060 140w 7735hs 16 ram 512 ssdye sahip laptopum var garantisi yok kutusu var, aldığımdan beri harici klavye ile kullandığım için kozmetik tarafında hiç bir sıkıntısı yok, sarı sitede yaklaşık 2 aydır listeli ve oradaki piyasanın fazla altına koymama rağmen teklif bile gelmiyor, sizce kaça satmaliyim, satmak için başka yer önerileriniz var mı?

Asus tuf a15 4060 140w 7735hs 16 ram 512 ssdye sahip laptopum var garantisi yok kutusu var, aldığımdan beri harici klavye ile kullandığım için kozmetik tarafında hiç bir sıkıntısı yok, sarı sitede yaklaşık 2 aydır listeli ve oradaki piyasanın fazla altına koymama rağmen teklif bile gelmiyor, sizce kaça satmaliyim, satmak için başka yer önerileriniz var mı?
Taksit olayı yok ikinci elde olsa bile fark çok. Fatura garanti olayı olmadığı için sıkıntı. Sınava az kaldı. Üniversiteliler gider anca onlarda ikinci ele bulaşmaz pek. Letgo, dolap, gardırop hepsine koy. Elden satmaya çalış.

Taksit olayı yok ikinci elde olsa bile fark çok. Fatura garanti olayı olmadığı için sıkıntı. Sınava az kaldı. Üniversiteliler gider anca onlarda ikinci ele bulaşmaz pek. Letgo, dolap, gardırop hepsine koy. Elden satmaya çalış.
Önerilerin için teşekkür ederim, fatura mevcut aslında ama garanti olmadığı için çok bı önemi yok diye düşünüyorum, yazdığınız durumların farkındayım ve buna göre fiyatlandırma yaptığımı düşünüyorum 7-8 ay garantili cihazları 44ten listelerlerken 35ten koydum ben, daha önce bir kaç laptop daha sattım, al-satçılar rahat bırakmıyolardi bu cihaza onlar dahi yazmiyo anlamadım valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,414
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri