omeracar07
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 45000
Arkadaşlar merhaba. Bugün bıraktığım linkteki son ürünü satın aldım. Sebebi de diğer tuf serilerinin Ryzen 7 7435hs işlemciye sahip olması. Elime ulaştığı gibi de 8 gb daha ram takviyesi yapmayı düşünüyordum. Ürün:
www.n11.com
Ama aldıktan sonra araştırırken dell g15 in bu ürününe denk geldim:
www.gaming.gen.tr
Sizce ilk siparişimi iptal edip bunu almalı mıyım? Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim aktif olarak kodlama yapıyorum arada da oyun oynayacağım. Eğer iptal etmelisin derseniz farklı önerilere de açığım hp victus serisi hariç bütçe aşağı yukarı yukarıdaki ürünler kadar. Şimdiden teşekkür ederim.
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Ama aldıktan sonra araştırırken dell g15 in bu ürününe denk geldim:
Dell Gaming G15 5530 Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Yepyeni ve modern bir tasarımda retrodan ilham alan renk seçenekleriyle tarzınızı teknolojinize taşıyın.
Sizce ilk siparişimi iptal edip bunu almalı mıyım? Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim aktif olarak kodlama yapıyorum arada da oyun oynayacağım. Eğer iptal etmelisin derseniz farklı önerilere de açığım hp victus serisi hariç bütçe aşağı yukarı yukarıdaki ürünler kadar. Şimdiden teşekkür ederim.