Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Bazen siteye erişimde sorun yaşıyorum CloudFlare sistemlerinde sorun olduğunda bazende bazı konulara mobilden erişmek istediğimde konuyu yüklemiyor yükleme barı açılıyor ama öyle kalıyor mobilde onun dışında çökme sitede bir bug yaşamadım. Etiket atarken sorun yaşıyorum @Mehmet Yılmaz etiketi atınca etiketten sonra bir adet daha boşluk bırakmayınca çoğu zaman kullanıcıyı etiketleyemiyorum bu sorunu @igito yu etiketlerken baş harfi büyükkende yaşıyordum @İgito olduğunda etiket atılmıyordu.

Bazen siteye erişimde sorun yaşıyorum CloudFlare sistemlerinde sorun olduğunda bazende bazı konulara mobilden erişmek istediğimde konuyu yüklemiyor yükleme barı açılıyor ama öyle kalıyor mobilde onun dışında çökme sitede bir bug yaşamadım. Etiket atarken sorun yaşıyorum @Mehmet Yılmaz etiketi atınca etiketten sonra bir adet daha boşluk bırakmayınca çoğu zaman kullanıcıyı etiketleyemiyorum bu sorunu @igito yu etiketlerken baş harfi büyükkende yaşıyordum @İgito olduğunda etiket atılmıyordu.
sirf bunun icin nicki degistirdim bas harfi küçük yaptim

Dostlarım biz teknik ekip olarak forumda hiç çökme sorunu yaşamıyoruz. Ama bazı şikayetler de tektük gelmiyor değil operatör kaynaklı mı yoksa bizde mi bir sorun var anlayabilmek adına konu açmak istedim, bağlantı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı yorum kısmında benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bağlantı sorunu yaşamıyorsanız
- Yaşamadığınızı

Bağlantı sorunu yaşıyorsanız
- Sürekli mi
- Hangi saatlerde
- Uzun süreli mi kısa süreli mi
- Ne tip bir hata ekranı ile karşılaştığınızı belirtirseniz seviniriz.

Merhaba,

Ekseriyetle sabah saat 06.00 - 09.00 saatleri arasında ve mütemadiyen 2 günde 1 düzensiz periyotlar ile genellikle yaklaşık 30 dakikayı aşmayan sürelerde "... Hata!... Erişim yapmak istediğiniz sayfaya ulaşılamıyor, server veya sayfa yoğunluğu kaynaklı sorun olabilir., lütfen daha sonra tekrar deneyiniz..." tarzında bir ifadeyle bahsettiğiniz sorunsalı yaşayabiliyorum... Ekran görüntüsü kaydetmediğim için paylaşamıyorum.. Sorunun şahsen benden kaynaklanmadığını biliyorum. İşimizin doğası gereği mevcutta 1000 megabit download 50 megabit upload hızına sahibim ve ping değerlerim minimum seviyelerdedir.. Sormak istediğiniz başka husus var ise cevaplayabilirim,

P.s: Bahsettiğiniz sorunu hem web tabanlı uygulamadan hem de mobil uygulamadan yaşıyorum...

İyi forumlar

Gün içinde mobil veri ile telefondan girmeye çalıştığım zaman direkt site açılmıyor, türk telekom operatörüm.

Donmalar yaşıyorum. Mevsim Kış, hava soğuk, ondandır belki.

Tam 2 saattir Chrome üzerinden hem pc hem de telefondan bağlanamıyorum. Edge üzerinden bağlandı şu an

evet bende ulaşımda sorun yaşadım arada oluyor malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,851
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri