Yurtdışında 1 ülkeye gitmek mi? Harcamalardan kısıp farklı 2-3 ülkeye gitmek mi?

Reaksiyon skoru
90
Haziranda üniversiteden eve dönünce temmuzda yurtdışında vizesiz bir yere gidip 10-15 gün harcamalar yapa yapa tatil yapmak mı? Harcamadan kısarak 1 ülke değilde 2-3 ülke mi gezmek diye düşünüyorumda. Siz böyle bir düşünceniz olsa napardınız?
(Harcamalardan kısmak konusuna "yeme-içme" dahil olarak söylüyorum bu arada, mesela bazı günler restoranda bişeyler yemek değilde marketten bisküvi süt gibi gıdalarla beslenmek.)

Haziranda üniversiteden eve dönünce temmuzda yurtdışında vizesiz bir yere gidip 10-15 gün harcamalar yapa yapa tatil yapmak mı? Harcamadan kısarak 1 ülke değilde 2-3 ülke mi gezmek diye düşünüyorumda. Siz böyle bir düşünceniz olsa napardınız?
(Harcamalardan kısmak konusuna "yeme-içme" dahil olarak söylüyorum bu arada, mesela bazı günler restoranda bişeyler yemek değilde marketten bisküvi süt gibi gıdalarla beslenmek.)
ben olsam tek bir yeri sömürürdüm madem geziyorsun herşeyini öğren şahsi hissim sadece herkes farklı sever kimisi hergün yeni ülke denemek ister

Hollanda belçika gibi sınırlarsa tek ülke daha iyi bence. Yine de 10 gün fazla 2 ülke yapılabilir. Belçika'da 5 gün, Hindistan'da 5 gün olsa Belçika'da 10 gün yerine tercih ederdim.

Hollanda belçika gibi sınırlarsa tek ülke daha iyi bence. Yine de 10 gün fazla 2 ülke yapılabilir. Belçika'da 5 gün, Hindistan'da 5 gün olsa Belçika'da 10 gün yerine tercih ederdim.
Vİzesiz diyor adam belçika hollanda diyon kardeş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Balkan ülkeleri ise zaten bir ülkede 10-15 gün sıkar 3-4 tane yeri rahat gezersiniz

Vizesiz yerler eğer japonya değilse tek bir ülkeye 10 gün çok fazla. Yanına bileklik vs alda yolda satarsın cebinde üç beş ekstra para olur.

Balkan ülkeleri ise zaten bir ülkede 10-15 gün sıkar 3-4 tane yeri rahat gezersiniz
Belçika Hollanda ne alaka ? Ne yazdığımı okudun mu?

Vizesiz yerler eğer japonya değilse tek bir ülkeye 10 gün çok fazla. Yanına bileklik vs alda yolda satarsın cebinde üç beş ekstra para olur.
Cezayir ya da tunus'u düşünüyordum. İkisinden birinde 15 gün kadar kalmak, sahile gidip okyanusa girmek, sörf ve tarihi yerleri gezmek.

Ayrıca 15 gün bakmamdaki sebep 4 gün fiyatıda 15 16k civarı, 15 gün fiyatıda 17 18k civarı birşeydi. Gitmişken 15 gün gidip gezmeyi düşünmüştüm 2-3k tl ücret daha vererek. Siz burası gibi yerlerde 15 gün gider miydiniz? Gitmezseniz eğer vizesiz önerdiğiniz biryer varmı?
Japonya ya da brezilya gibi yerleri söylemezseniz :D (Brezilya uçak bileti tek gidiş 52k tl...) Japonya, endonezya gibi yerlerde 30 40k civarı diye hatırlıyorum tek gidiş fiyatı olarak.

ben olsam tek bir yeri sömürürdüm madem geziyorsun herşeyini öğren şahsi hissim sadece herkes farklı sever kimisi hergün yeni ülke denemek ister
Yaa birazda evden uzaklaşıp kendim biryerlerde vakit geçirmeyi düşünmüştüm. Ayrıca 4 gün fiyatıda 15 16k civarı, 15 gün fiyatıda 17 18k civarı birşeydi. Gitmişken 2-3k daha verip 15 gün gitmeyi düşünüyorum. Daha sonrasında başka ülkeye gidersem orda 2-3 gün kalıp gezmeyi düşünüyorum mesela bosna hersek ya da lübnan gibi biryere gidersem 2-3 gün şeklinde. Duruma göre :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri