Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,652
Yemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum fakat sevgililer günü özel Buffalo soslu Orange Flag diye bir sandviç çıkarmışlar. Büyük ihtimal XL sandviçin buffalo soslu hali. Bu menü 1L Cola ve orta boy patatesle birlike 380 TL. Buna ek olarak Promosyon İçecek kısmından +55 TL'ye 1L Cola ve Promosyon Tatlı kısmından +90 TL'ye Algida Boom Boom (570) ML yazan dondurmayı eklerseniz menü totalde indirimi ekleyince 275 TL'ye geliyor. Değerlendirebilirsiniz, sipariş verdim eve geldiğinde menüdeki içerik XL sandviç mi diye yazarım konuya.
Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.
Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.
Son düzenleme: