45-50K arası beyaz sistem önerisi

Rtx5060

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, 45-50k arası 5060lı beyaz sistem önerisi yaparmısınız?

Ben de onereyim mi bitane 5060sız siyah sistem :D

tercih meselesi ama sırf beyaz olacak diye performanstan kısıtlama kendini, tabii ki konu estetik olarak güzel durması burada ama çok güzel duran siyah sistemler var. hazır olarak zor bulursun güzel görünümlü kasaları, aldıktan sonra bi fan değişimiyle istedigin görüntüyü elde edersin. sana tavsiyem hazır sistem alırken kasa özelleştirmelerinden ileriye dönük, göze hitap edecek bir kasa seçeneğini tercih et ( eğer gerçekten uyguna geliyorsa )

Ben de onereyim mi bitane 5060sız siyah sistem :D
onerebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tercih meselesi ama sırf beyaz olacak diye performanstan kısıtlama kendini, tabii ki konu estetik olarak güzel durması burada ama çok güzel duran siyah sistemler var. hazır olarak zor bulursun güzel görünümlü kasaları, aldıktan sonra bi fan değişimiyle istedigin görüntüyü elde edersin. sana tavsiyem hazır sistem alırken kasa özelleştirmelerinden ileriye dönük, göze hitap edecek bir kasa seçeneğini tercih et ( eğer gerçekten uyguna geliyorsa )
siyah sistemde olur fakat 3 fanli ekran karti istiyorum. nedense daha guzel duruyor.

Sinerji Vok Trooper V10 MSI GeForce RTX5060Ti Shadow 2X OC PLUS 16GB Intel Core Ultra 5 225F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET

bu sistem guzelmis ama ekran karti cok cok kucuk duruyor boyle istemiyorum kasada kalitelimi cozemedim

hem bütçe hem yok istek çok arkadaş anlamadım para evet zor kazanılıyor da 50kya beyaz sistem almak akıl kari iş değil, bazı zevkler maddiyata bakıyor.

butce 55-60a kadar cikabilir. Beyaz sistem istemiyorum karar degistirdim zaten

hocam sogutucusu kotu sanki

tamda aradigim buydu ama sogutucu

Geri