DSL Bağlantısı Yok Sorunu Alıyorum.

VDGood

80+
Reaksiyon skoru
118
Merhabalar iyi geceler dostlar 3 4 gündür bağlantı sorunu yaşıyorum sorun şöyle gerçekleşiyor normal tarayıcıda gezerken bir andan ekran görüntüsü olarak attığım uyarı metni çıkıyor ayrıca site uzantısı modem arayüzü ile uyuşuyor ve internet 10 15 saniyeliğine gidiyor sonra tekrar geliyor yine yine aynı şey tekrar ediyor bıktım vallahi 2 kere TürkTelekom müşteri hizmetleri ile görüştüm ağ bağlantınızda veya adsl bağlantınızda her hangi bir sorun gözükmüyor diyorlar o kadar e ben bu sorunu neyden kaynaklı alıyorum o zaman kardeşim anlayamadım biraz araştırma yaptım ve yabancı bir forumda dsl hırsızlığı diye bir şey gördüm biraz korktum açıkçası bir yardım eli uzatın size zahmet dostlar ayrıca modemi falan da sıfırladım kapatıp açtım yok yani çözülmüyor.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (16).webp
    Ekran Görüntüsü (16).webp
    57.6 KB · Hit: 22
Aynı sorun yaklaşık 2 aydır var bende de. Modem gidiyor bazen 5-10 dakika gelmiyor, sizin gibi 20-30 saniyelik kesintiler yaşıyorum ama ne modemde bir sorun var ne de müşteri hizmetlerinin dedikleri gibi sorunsuz çalışıyor. Bazen paketin yarı değerini bile almıyorum. Telekom işkencedir. Alt yapı olsa direkt kurtulurum. Çözüm henüz bulamadım hocam bulursanız paylaşırsanız sevinirim.

Bende de geçen gün sabah saatlerinde aniden gitti. Komşularıma sorduğumda hepsi internetlerinin olduğunu söyledi. Benim de dışarıda işim olduğu için “belki altyapı çalışması falan vardır” deyip dışarı çıktım. Akşam geldiğimde hâlâ gelmemişti. Müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydı oluşturdum. Ertesi gün internetim gelmişti ve beni arayarak, “sorununuzu çözdük” dediler. Artık uzaktan ne gibi bir işlem yaptılar bilmiyorum.

Bir de Windows 11’in yeni gelen bir güncellemesinde bazı kullanıcıların internet kesintileri yaşadığını belirttiğini gördüm. Araştırmanızı öneririm.

Aynı sorun yaklaşık 2 aydır var bende de. Modem gidiyor bazen 5-10 dakika gelmiyor, sizin gibi 20-30 saniyelik kesintiler yaşıyorum ama ne modemde bir sorun var ne de müşteri hizmetlerinin dedikleri gibi sorunsuz çalışıyor. Bazen paketin yarı değerini bile almıyorum. Telekom işkencedir. Alt yapı olsa direkt kurtulurum. Çözüm henüz bulamadım hocam bulursanız paylaşırsanız sevinirim.
Bende de geçen gün sabah saatlerinde aniden gitti. Komşularıma sorduğumda hepsi internetlerinin olduğunu söyledi. Benim de dışarıda işim olduğu için “belki altyapı çalışması falan vardır” deyip dışarı çıktım. Akşam geldiğimde hâlâ gelmemişti. Müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydı oluşturdum. Ertesi gün internetim gelmişti ve beni arayarak, “sorununuzu çözdük” dediler. Artık uzaktan ne gibi bir işlem yaptılar bilmiyorum.

Bir de Windows 11’in yeni gelen bir güncellemesinde bazı kullanıcıların internet kesintileri yaşadığını belirttiğini gördüm. Araştırmanızı öneririm.
Valla çok şaşırtıcı sadece bende böyle sanıyordum TürkTelekom la ilgi bir sorun her halde hızlıca çözülür inşallah eğer bir çözüm bulursam sizinle de paylaşırım dostlar.

Geri