Abdullah021
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
Bana da gerçekçi gelmedi ama bir sitede Rockstarın bu videoyu yayınlayan ilk hesaba telif attığını görmüştüm.hic gercekci durmuyor
UI elementleri mobil oyun gibi duruyor ayrica tum gorsel ve videolar fragmandan alinma
Cidden anlamıyorum bir oyuna neden bu kadar değer veriliyor.ne sızıntıymış arkadaş hic bitmiyor. bu oyun hayal kırıklığı olur yorum burada dursun.
Bu kadar müridi varken 2D bile yapılsa ilk gün 20 milyon satar, Metacritic puanı da 98'den aşağı olmazdı.ne sızıntıymış arkadaş hic bitmiyor. bu oyun hayal kırıklığı olur yorum burada dursun.
rdr çıksa anlarım bu heyecanıda gta serileri cocuk eğlendirir.Cidden anlamıyorum bir oyuna neden bu kadar değer veriliyor.
satmasına satar ama bu kadar heyecanı anlayamadım, gta 5 açıp oynayan var mı şu an?Bu kadar müridi varken 2D bile yapılsa ilk gün 20 milyon satar, Metacritic puanı da 98'den aşağı olmazdı.
Tamam birader en Rdr sizsiniz gidin Rdr konularına ne işiniz var o zaman burada? Şuan eleştiri yapanlar oyunu almaya giden ilk kişiler oluyor genelde.rdr çıksa anlarım bu heyecanıda gta serileri cocuk eğlendirir.
satmasına satar ama bu kadar heyecanı anlayamadım, gta 5 açıp oynayan var mı şu an?
13 yıl öncesinin oyununu açıp şuan oynayan var mı demek ayrı saçmalık ve oynanıyor da.rdr çıksa anlarım bu heyecanıda gta serileri cocuk eğlendirir.
satmasına satar ama bu kadar heyecanı anlayamadım, gta 5 açıp oynayan var mı şu an?
evet. Ben oynuyorum.rdr çıksa anlarım bu heyecanıda gta serileri cocuk eğlendirir.
manisa buradan büyük