Ben TV ile pc yi birlikte kullanıyorum, çok yer kaplıyor ancak buna değiyor. Türkçe yama, mod vs her şey kurulabiliyor bu yüzden konsol + pc keyfini birlikte yaşayabiliyorsun. Eğer yer bulursan ileride aklında bulunsun cok daha iyi deneyim sağlıyor. Sabit bir görüntüyü 7-8 saat boyunca çalıştırmadığın sürece sıkıntı olmaz. Tabi bu dediğim uzun vade için geçerli, 1-2 defadan bir şey olmaz. Yani 2 yıl boyunca böyle yaparsan sıkıntı. Yani normal biri için (oyun, dizi film) sorun teşkil etmez.tv koyacak yer yok tv alırsam bilgisayarla kullanmam o yüzden kullanışsız kalır benim için
gen 5i özellikle statik görsellerde 4-5 sene dayanabilir belki diye istiyorum ders çalışırken de kullanma şansım olur günde ortalama 4-5 saat statik görselde kullansak dayanır mı sence hocam bazı günler 0 da olabilir 12 de olabilir aralıklı olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu bütçeye edge lit IPS ten öteye gidemeyiz. Xiaomi g pro 27i veya G5 qd oled almanı öneririm. Yine de IPS alacağım diyorsan MSI MAG274QRFw x32 veya m27up bakabilirsin. Tercihen 4k daha iyi olur.Hocam monitör arıyordum ama konu bir anda TV'ye geldi. TV almaya gücüm yetmez maalesef. Şuan 2k 180-200hz bulabileceğim en ucuz monitörü arıyorum öneriniz var mı? İndirimlerde falan 15'ya bulamaz mıyım?