Yardım Sizce hangi monitörü almalıyım

MahlukAbi

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar 2k 27" monitör arıyorum 1-2 tane model buldum siz hangisini önerirsiniz? Başka önerilere de açığım yeter ki iyi bir şey olsun.

Bütçe :en fazla 13bin

Ben Philips alıcam galiba .
Ben de Philips düşünüyorum yılların görüntüleme markası sonuçta sistemim de beyaz sadece sinerjiden emin olamadım ölü piksel gibi sorunlarda iade yapar mı? Yaparsa uğraştırır mı bilemedim.

Şu konuya bir bak istersen ayrıca bende q27g4zr kullanıyorum gayet memnunum ama 240hz olarak düşün o.c kullanmıyorum şahsen .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de Philips düşünüyorum yılların görüntüleme markası sonuçta sistemim de beyaz sadece sinerjiden emin olamadım ölü piksel gibi sorunlarda iade yapar mı? Yaparsa uğraştırır mı bilemedim.
Beyaz sisteme philips güzel olur sinerji ile görüş yardımcı oluyorlar ise beyaz olmasından ötürü philips al bence .

Ben 144Hz'den Lenovo'ya geçtim ama çok tatmin etmedi. Her gün elo kasan birisi değilseniz zevk için 300Hz almanızı önermem sistemin yeterlisye 2K 200Hz falan al.
hergün elo kasan birisi değilim ama cs2 dışında oynadığım oyun pek yok gibi yani öyle hikayeli oyun oynayan birisi değilim o yüzden almışkende en azından 240hz veya 240hz üstü almayı düşünüyorum ayriyeten 25-10 modelini alırsam 75hzden 300hzye geçmiş olucam

phillips ürün geldi 2 tane ölü piksel çıktı ama neredeyse belli bile olmuyor sadece beyaz yeşil ekranda gözüküyor sizce değişmeye değer mi?
hergün elo kasan birisi değilim ama cs2 dışında oynadığım oyun pek yok gibi yani öyle hikayeli oyun oynayan birisi değilim o yüzden almışkende en azından 240hz veya 240hz üstü almayı düşünüyorum ayriyeten 25-10 modelini alırsam 75hzden 300hzye geçmiş olucam
Şu konuya bir bak istersen ayrıca bende q27g4zr kullanıyorum gayet memnunum ama 240hz olarak düşün o.c kullanmıyorum şahsen .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz sisteme philips güzel olur sinerji ile görüş yardımcı oluyorlar ise beyaz olmasından ötürü philips al bence .

phillips ürün geldi 2 tane ölü piksel çıktı ama neredeyse belli bile olmuyor sadece beyaz yeşil ekranda gözüküyor sizce değişmeye değer mi?
Çok önemli değil rahatsız etmiyorsa ama neticede sıfır ürün değişim imkanı var ise bende değişim isteyin .

aoc aldıydım kırık geldiydi,ayın başında almıştım, hala iadesiyle uğraşıyorum. şuan oled 360hz kullanıyorum yeni aldım. ama 260hz aoc iyi diye aldıydık kırık gelmemesine dikkaet et alırken kargocuyu beklet

aoc aldıydım kırık geldiydi,ayın başında almıştım, hala iadesiyle uğraşıyorum. şuan oled 360hz kullanıyorum yeni aldım. ama 260hz aoc iyi diye aldıydık kırık gelmemesine dikkaet et alırken kargocuyu beklet
Philipste herhangi bi kırık çizik vs yok sadece 2 tane sıkışmış pixel var. Ölü piksel sanıyordum ama biraz araştırınca ölü piksel tüm renklerde sönük kalıyormuş benimki öyle değil beyazda kırmızı yanıyor bir de yeşilde belli oluyor buna da sıkışmış piksel deniyormuş. Bunun dışında renkleri çok canlı IPS glow da katlanır seviyede sadece sol sağ üstte birazcık var. Değişimle falan uğraşmayacağım çok küçük bir nokta ve belli renklerde gözüktüğü için. Yayılma gibi bir durum söz konusu mu bunu bilmiyorum sadece

Hocam, ben de AOC 260Hz modelini almayı düşünüyorum ancak Sinerji Bilgisayar'a pek güvenemedim; şikayet edenler olmuş, sizce alınır mı? Ayrıca N11 üzerinden almayı düşünüyorum, sanırım N11 güvenilir bir site ve Sinerji'deki gibi iade sorunu olmuyormuş. N11 de sanırım ürünü Sinerji Bilgisayar'dan tedarik ediyor. Sizce Philips gibi markalara mı yönelmeliyim? Ölü piksel veya sıkışmış piksel sorunları çıkabiliyormuş, kararsız kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,060
Üyeler
193,236
Son üye
selim baysal
Geri