❌İndirim Bitti! Samsung tab a11 plus 7500₺ (malesef vatan bilgisayar)

çalışmama sebebi nedir sende var mı bu tablet reis
desteklemez. tab s serisi tabletler s6dan beri kalem destekliler. kalem lazımsa s10fe gibi tabletlere bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalem bu. S9fe nin kaleminden biraz kalın. Dediğim gibi senkron değil eğer çizim felan yapacaksan elini ekranın üstüne koyamıyorsun. Ya çiziyor ya sayfayı büyütüyo veya değiştiriyo felan. Bence elinizde çok iyi tablet varken alışmaya çalışın derim.
linki açamadım ama a serisi tabletlerde kalem olayını ilk defa senden duyuyorum.

Daha yeni aldım, herşeyi güzel felan ama kenarları biraz kalın. Benim gözüme batıyor biraz fakat detaycı değilseniz sorun olmaz.

Bide dayanıklılığı düşük galiba bir haftada yamulmuş tablet
Düz a11 modeli var elimde multitouch sorunu var.Sizde yaşadınız mı

desteklemez. tab s serisi tabletler s6dan beri kalem destekliler. kalem lazımsa s10fe gibi tabletlere bakın

linki açamadım ama a serisi tabletlerde kalem olayını ilk defa senden duyuyorum.
Hocam dediğim gibi kalem özellikleri felan yok. Kalemde galiba açınca ucuna parmakla aynı düzeyde elektrik veriyo o yüzden algılıyor. Kalemi bağlamıyosun direkt kalemi açıp kullanıyorsun.

Sadece tablette değil dokunmatik her cihazda kullanılabiliyor

Hocam dediğim gibi kalem özellikleri felan yok. Kalemde galiba açınca ucuna parmakla aynı düzeyde elektrik veriyo o yüzden algılıyor. Kalemi bağlamıyosun direkt kalemi açıp kullanıyorsun.

Sadece tablette değil dokunmatik her cihazda kullanılabiliyor
o zaman not almak için tablet alan adamın alacağı tablet yine dediklerim sadece kalemin üzerindeki tuş bile not alırken hayat kurtarıyor baya (o tuşa basılı tutup çizince silgi oluyor)

niye kabul etmiyormuş iadeyi tam olarak
Tam kaşıntılar, Temmuz ayında tüketici hakem heyetine vermek zorunda kaldım, karar 1 ay önce falan çıktı. O sırada tablet 6-7 bin TL arttı :D Mislini istemem lazımdı, dalgınlıkla bedel iadesi istemişim, oradan da kârlı çıktılar. Şimdi aynı tableti başkasına satarlar oradan da güzel bir para döndürürler. Tezgah temiz. Bu firmadan ürün almamak gerekiyor.

Ürün güzel ama taksit kısıtlı ve vatan mesafeli satış ile alsanız bile iade vs. Kabul etmez ama fiyat güzel öğrenci indirimiyle 6000e geliyor yaklaşık.

öğrenci indirimi nasıl oluyor kral

iade almama durumu tablet falan genelinde mi yoksa yazın ben monitör alıp iade ettim beğenmedim diyerek 1 haftada yattı parası

Muadil çalışıyor da kalem gibi çalışmıyor. Tablet aynı parmağımızla dokunmuş gibi algılıyor
Kalem gibi çalışmadıktan sonra bir manası yok zaten🙏🏻

çalışmama sebebi nedir sende var mı bu tablet reis
Arkadaşımda A9+ var, bende S9FE+ vardı sattım. A9+ ne orijinal kalemle, ne S24 Ultra kalemi ile, ne de muadil kalemle çalışmadı. Muadil kalem dokunuyor ancak yazı yazmak mümkün değil. Orijinal kalemler dokunmuyor bile hiç çalışmıyor.

öğrenci indirimi nasıl oluyor kral
Türkiye Cumhuriyeti'nde Şubat 2026 itibarıyla üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz tablet ve teknoloji desteğinde iki farklı durum söz konusudur: Hâlen yürürlükte olan aktif sistem ve Meclis gündeminde olan yeni yasa teklifi.
Şu an bir tablet alacaksanız geçerli olan kurallar şunlardır:
1. Mevcut ve Aktif Olan Destek Şartları (Giriş Segmenti)
Kasım 2023'te başlayan ve Şubat 2026'da da uygulanmaya devam eden mevcut sistemde "vergisiz" tabiri, aslında satın alımdan sonra yapılan bir vergi iadesi şeklindedir.
* Fiyat Sınırı: Satın alacağınız tabletin vergiler dâhil nihai satış fiyatı 9.500 TL’nin altında olmalıdır (9.499 TL ve altı).
* Destek Miktarı: Tabletler için cihaz bedelinin %16,66'sı oranında (KDV iadesi gibi) destek sağlanır.
* Toplam Limit: Bir öğrencinin alabileceği toplam destek tutarı (telefon + bilgisayar + tablet toplamı) 5.500 TL'yi geçemez.
* Kimler Yararlanabilir?
* T.C. vatandaşı olan yükseköğretim öğrencileri (Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora).
* Satın alma tarihinde 26 yaşından gün almamış olmak.
* Açıköğretim öğrencileri bu destekten faydalanamaz.
2. Meclis'teki Yeni Teklif: "Tam Vergi Muafiyeti"
Aralık 2025'te TBMM'ye sunulan ve Şubat 2026 itibarıyla komisyon/yasalaşma sürecinde olan yeni bir teklif bulunmaktadır. Eğer bu teklif yasalaşırsa şartlar tamamen değişecektir:
* 9.500 TL sınırı kalkacak: Öğrenciler fiyat sınırı olmaksızın (iPad Pro, Samsung S Serisi vb.) üst segment tabletleri alabilecek.
* Tam Muafiyet: Sadece iade değil, doğrudan ÖTV ve KDV ödenmeden alım yapılması hedefleniyor.
* Durum: Bu teklif henüz yasalaşmamıştır. Bu nedenle şu anki alımlarda hâlâ 9.500 TL sınırı geçerlidir.
3. Başvuru ve Satın Alma Süreci Nasıl İşler?
Mevcut sistemden yararlanmak istiyorsanız şu adımları izlemelisiniz:
* Fatura Detayı: Tablet faturası mutlaka sizin adınıza ve TCKN numaranızla düzenlenmelidir. Faturada sadece tablet olmalı (kılıf, kulaklık vb. eklenmemeli).
* Ödeme Yöntemi: Cihazı kendi banka hesabınızdan veya nakit alabilirsiniz ancak fatura bilgilerinin doğruluğu kritiktir.
* GSB BİZ Başvurusu: Satın alımdan sonra gsbbiz.gsb.gov.tr adresinden veya mobil uygulamasından e-Devlet şifrenizle giriş yaparak başvurunuzu yapmalısınız.
* İade: Başvurunuz onaylandığında vergi iadesi tutarı bildirdiğiniz (kendi adınıza kayıtlı) IBAN numarasına yatırılır.
Önemli Uyarılar
* 2 Yıl Şartı: Aldığınız tableti en az 2 yıl boyunca sadece siz kullanmalısınız. Bu süre zarfında cihazın satılması veya başkasına devredilmesi yasaktır (BTK ve GSB tarafından takip edilmektedir).
* Yerli Üretim Zorunluluğu Yok: Tabletlerde yerli üretim şartı aranmaz; 9.500 TL altındaki Samsung, Lenovo veya Huawei gibi markaların modelleri de kapsama girer.

Kalem gibi çalışmadıktan sonra bir manası yok zaten🙏🏻

Arkadaşımda A9+ var, bende S9FE+ vardı sattım. A9+ ne orijinal kalemle, ne S24 Ultra kalemi ile, ne de muadil kalemle çalışmadı. Muadil kalem dokunuyor ancak yazı yazmak mümkün değil. Orijinal kalemler dokunmuyor bile hiç çalışmıyor.
Ekraninda kalemin mekanizmasini algilayan katman yoktur cunku

Ürün güzel ama taksit kısıtlı ve vatan mesafeli satış ile alsanız bile iade vs. Kabul etmez ama fiyat güzel öğrenci indirimiyle 6000e geliyor yaklaşık.

Ben bilgisayar kasası almıştım internetten kırık çıkmıştı kargodan hasar tespit tutanağı almayı unutmama rağmen mağazada hemen iade aldılar, mağazaya götürüp iade etmek lazım

Türkiye Cumhuriyeti'nde Şubat 2026 itibarıyla üniversite öğrencilerine yönelik vergisiz tablet ve teknoloji desteğinde iki farklı durum söz konusudur: Hâlen yürürlükte olan aktif sistem ve Meclis gündeminde olan yeni yasa teklifi.
Şu an bir tablet alacaksanız geçerli olan kurallar şunlardır:
1. Mevcut ve Aktif Olan Destek Şartları (Giriş Segmenti)
Kasım 2023'te başlayan ve Şubat 2026'da da uygulanmaya devam eden mevcut sistemde "vergisiz" tabiri, aslında satın alımdan sonra yapılan bir vergi iadesi şeklindedir.
* Fiyat Sınırı: Satın alacağınız tabletin vergiler dâhil nihai satış fiyatı 9.500 TL’nin altında olmalıdır (9.499 TL ve altı).
* Destek Miktarı: Tabletler için cihaz bedelinin %16,66'sı oranında (KDV iadesi gibi) destek sağlanır.
* Toplam Limit: Bir öğrencinin alabileceği toplam destek tutarı (telefon + bilgisayar + tablet toplamı) 5.500 TL'yi geçemez.
* Kimler Yararlanabilir?
* T.C. vatandaşı olan yükseköğretim öğrencileri (Önlisans, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora).
* Satın alma tarihinde 26 yaşından gün almamış olmak.
* Açıköğretim öğrencileri bu destekten faydalanamaz.
2. Meclis'teki Yeni Teklif: "Tam Vergi Muafiyeti"
Aralık 2025'te TBMM'ye sunulan ve Şubat 2026 itibarıyla komisyon/yasalaşma sürecinde olan yeni bir teklif bulunmaktadır. Eğer bu teklif yasalaşırsa şartlar tamamen değişecektir:
* 9.500 TL sınırı kalkacak: Öğrenciler fiyat sınırı olmaksızın (iPad Pro, Samsung S Serisi vb.) üst segment tabletleri alabilecek.
* Tam Muafiyet: Sadece iade değil, doğrudan ÖTV ve KDV ödenmeden alım yapılması hedefleniyor.
* Durum: Bu teklif henüz yasalaşmamıştır. Bu nedenle şu anki alımlarda hâlâ 9.500 TL sınırı geçerlidir.
3. Başvuru ve Satın Alma Süreci Nasıl İşler?
Mevcut sistemden yararlanmak istiyorsanız şu adımları izlemelisiniz:
* Fatura Detayı: Tablet faturası mutlaka sizin adınıza ve TCKN numaranızla düzenlenmelidir. Faturada sadece tablet olmalı (kılıf, kulaklık vb. eklenmemeli).
* Ödeme Yöntemi: Cihazı kendi banka hesabınızdan veya nakit alabilirsiniz ancak fatura bilgilerinin doğruluğu kritiktir.
* GSB BİZ Başvurusu: Satın alımdan sonra gsbbiz.gsb.gov.tr adresinden veya mobil uygulamasından e-Devlet şifrenizle giriş yaparak başvurunuzu yapmalısınız.
* İade: Başvurunuz onaylandığında vergi iadesi tutarı bildirdiğiniz (kendi adınıza kayıtlı) IBAN numarasına yatırılır.
Önemli Uyarılar
* 2 Yıl Şartı: Aldığınız tableti en az 2 yıl boyunca sadece siz kullanmalısınız. Bu süre zarfında cihazın satılması veya başkasına devredilmesi yasaktır (BTK ve GSB tarafından takip edilmektedir).
* Yerli Üretim Zorunluluğu Yok: Tabletlerde yerli üretim şartı aranmaz; 9.500 TL altındaki Samsung, Lenovo veya Huawei gibi markaların modelleri de kapsama girer.
bunlar faso fiso. reisi cumhur televizyona çıkıp bunun hakkında bahsetmediği sürece bu gerçekleşmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri