🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.599 TL

Sipraiş ulaştıktan sonra black smearing ve ghosting testi atabilir misin aoc için.

Eğer büyük sorun olsaydı tv de IPS kullanılırdı TV de %90 VA panel kullanılıyor. IPS glow ve vasat kontrast oranı filmi izlenemez hale getiriyor.
Her va panel birnirinin ayni degil. Darsivi youtube kanalinda da testler mevcut. Tv gibi degil bilgisayar monitorleri masaustu oldugu icin yan acilardan bakanlara yonelik bir gelistirme yapmiyor bicok model sadece gecikmeye odaklanmis durumda. Tv de ise yan acilardan bakmak olasi oldugu icin oradaki va paneller buna uygun tasarlaniyor cogunda

arkadaşlar cihaz mini ledmi redditte ve rtingste mini led olduguna dair yazılar gördüm ben ama bu fiyata mini led olacağını da sanmıyorum ki 300cd parlaklıkta miniled için oldukca dusuk

arkadaşlar cihaz mini ledmi redditte ve rtingste mini led olduguna dair yazılar gördüm ben ama bu fiyata mini led olacağını da sanmıyorum ki 300cd parlaklıkta miniled için oldukca dusuk
Hayır edge lit. Rtings ve reddit linkini atarsan baktıgın modeli söylerim.

Va oldugu icin yan acidan bakınca goruntu kontrasti azaliyor diye biliyorum. Ara sira film izleyenler icin buyuk sorun
Gamma shift olacak zaten, diğer yandan ips panelde ips glow farklı görüş açılarını yeterince baltalıyor sinir bozucu.

Son düzenleme:
Biraz önce şu monitörü satın aldım 9400 TL Trendyol’da piyasaya yeni girmiş bu konudaki monitörü de dün satın almıştım yorumlarınıza göre birinden birini iade iptal edeceğim henüz her ikisi de elime ulaşmadı muhtemelen bu LG’den bir çoğunun haberi yoktur diye düşünüyorum çünkü bugün satışa çıktığını düşünüyorum ilk defa gördüm. Ve 400 nit olması ve pivot olması ilgimi çekti https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1389935568.html. https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/27g610a-b/
Hocam monitör gelince resim vs paylaşacak mısınız? Merak ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörü ben almadım. 🙂 Ben de monitör var ztn.
hahah tamamen karıştırmışım kusura bakmayın :D

Hocam monitör gelince resim vs paylaşacak mısınız? Merak ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahah tamamen karıştırmışım kusura bakmayın :D
Bende 1 haftaya sipariş geçicem testleri fotoğrafları paylaşırsa güzel olur

AOC Q27G4XF

Bu modelde ilgimi çekti ama VA da kararlı gibiyim rekabetci oynamıyorum hikayeli oynarken VA sinamatik bi his yaşatır inş

Bende 1 haftaya sipariş geçicem testleri fotoğrafları paylaşırsa güzel olur

AOC Q27G4XF

Bu modelde ilgimi çekti ama VA da kararlı gibiyim rekabetci oynamıyorum hikayeli oynarken VA sinamatik bi his yaşatır inş
Ben zaten ips panellere alışamadım gözleri çok yoruyor kanısındayım birde VA deneyeceğim. Önceki Tn idi valla 20 saatte çalışsam gözlerde kızarıklık olmuyordu. Siyahları çok güzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri