Yardım FAZEON X27F180QP MONİTÖR ALDIM HASARLI ÜRÜN GELDİ

Aynı servis değil. G5F ürünün distribütörü. Servispoint ise bir çok markaya servis hizmeti veren bi firma. Eğer servispoint ise güzel bence.
İstanbulda servispoint'den bahsediyorsak bence iyi değil. paneli sağlam monitör(yatay ve dikey çizgiler hariç yani), servise ulaştığında panel kırık & kullanıcı hatası diye mağdur edilen arkadaşım vardı üstüne de kargo parası verdi :D

Fazeon ürünlerini kullanan kullanıcıların mağdur olmaların durumu %80 kargodan gelen hasarlı üründen kaynaklanıyor bunuda hiç dikkate almıyorlar bunuda belirtebilirsin Servise yada iade yapacaksan fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbulda servispoint'den bahsediyorsak bence iyi değil. paneli sağlam monitör(yatay ve dikey çizgiler hariç yani), servise ulaştığında panel kırık & kullanıcı hatası diye mağdur edilen arkadaşım vardı üstüne de kargo parası verdi :D
Ben servispointe kargoyla msı monitör göndermiştim istiyorsanız servis iade raporu gönderin yada sıfırıyla değişin dedim direkt 2 gün sonra servis iade raporu gmaile atmışlardı

Fazeon ürünlerini kullanan kullanıcıların mağdur olmaların durumu %80 kargodan gelen hasarlı üründen kaynaklanıyor bunuda hiç dikkate almıyorlar bunuda belirtebilirsin Servise yada iade yapacaksan fln

Ben servispointe kargoyla msı monitör göndermiştim istiyorsanız servis iade raporu gönderin yada sıfırıyla değişin dedim direkt 2 gün sonra servis iade raporu gmaile atmışlardı
Hocam bende kutunun içine not bıraktım. Kusurlu ürün şeklinde rapor vermelerini. İnşallah talep ettiğim gibi rapor verirler. Dönüş gelirse burdan bilgi veririm

Böyle bir senaryoda hakkımı aramak için thh dışında bir yol var mı? Fazeon bilimdik bir marka değil belki ama hepsiburada markasına güvenmiştim. Ah o 14 gün içinde deneseydim keşke 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,059
Üyeler
189,206
Son üye
Opasite