Çözüldü✓ Hawk Fab sandalyenin demiri kırıldı - nasıl tamir edilebilir?

Reaksiyon skoru
59
Güzel geçen 2.5-3 yılın ardından sürekli arkaya yaslanıp oturmamdan dolayı sandalyemin oturak kısmının yapısal demirleri kırıldı. Bunu nasıl kaynak yaptırabilirim? Birisine sordum biz yapamayız abi süngeri yanar dedi. Bunu titizlikle az zarar vererek yapabilecek olan bir kaynakçı türü var mıdır? Ya da oraya nasıl bir izolasyon yapsam da süngere minimum zarar gelse? Koltuğun arka ve alt kısmı olduğu için süngeri biraz kazıyabilirim sonuçta orası oturulan bir yer değil.
Görseller:
20260225_181924.webp

IMG-20260225-WA0017.webp

Kırılan parçaları satıyorlar, muhtemelen seninkini de satıyorlardır. Benim de merkezdeki demiri yamulmuştu, mail atınca bir link gönderdiler; oradan alıp taktım, kullanmaya devam ediyorum

Hawk'la iletişime geçek her şey var onlarda destek oluyorlar parça parça satış yapıyolar.

Dökümse kaynak tutmayabilir.

@JuunBuun @Alihanyilmaz @ReelJoker @Existentia

Sorunu çözdüm. Oturağı aldım elime çarşının arka sokaklarında dolaşmaya başladım. Kaynakçı sordum. Soba tamircisi bir abi buldum. Kaynak yaparsam 100, destek atıp kaynak yaparsam 200 dedi. Verdim 200'ü taş gibi oldu. Kaynak esnasında yakmaması için koltuğa su döktü. Bu yüzden daha oturup denemedim ancak görüntüde sağlam duruyor. Eve gelince temiz olması için ben de bir güzel yıkadım. Kuruduktan sonra tekrar mesaj atacağım.

Ayrıca Hawk ile de iletişime geçmiştim her ihtimale karşı. Oturak kısmını 2500 ₺ ye satıyorlarmış. Umarım kaynak sağlam oluştur da o parayı vermek zorunda kalmam.

Tamir aşaması:
tamir.webp

Kaynaklı hali:

IMG-20260226-WA0012.webp

Taş gibi sağlam oldu valla :hoba:

Son düzenleme:
aga konu dışı bir şey sorucam bende xrancer premio var 2 tekerlek kırıl sol kol dayama kırıldı alttan yedek parça çok pahalı sitesinde başka çzöümü ucuz bir yer var mı bilginiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,658
Üyeler
194,512
Son üye
Barispcseven
Geri