Tek bir yerden bütün bir sistem almak yerine aynı fiyat bandında akakçe gibi platformları kullanarak daha üst segment bir bilgisayar toplamanız daha...
Engin mouse bilginiz ve uzmanliginiz icin tesekkur ederiz🤣 umarim bundan sonra daha cok inceleme ve indirim konusu acip bizi bu hazineden mahrum etmessiniz. 🤣
Lamzu Atlantis V1 aldım, ilk çıktığı zaman. Halen taş gibi, bir şeyi yok ki kronik tekerlek sorunu var diyorlar, bende olmadı. Scyrox V8 aldım, çıktığı gün...
Gladius 2 origin var 3 yılı devirdik hemen hemen aynı ebat diye yedek olarak bunu 3 ay önce 1200 kusure almıştım duruyor.guzel fiyat bu arada..
1787784084...
Nitro+ 9070xt var. 12 pin.Asus aura 1000w psuda 12 pin. dönüştürücüsüz kullanıyorum 6-8 ay oldu sistemi toplayalı 1 kez bi sorun yaşamadım.
Driver konusunda...
Wattman hataları düzeldi diyenler utanır mı bilmem.
Temiz format atın ve driverı kurarken driver only seçeneğiyle kurun, adrenalin programını kullanmayın
yanlıs hatırlamıyorsam.
150.000 - 12 taksit
hesaba yatan : 147.000
3 bin tl civarı bir masraf çıktı.Piyasaya göre düşük geldi bana
Geri ödemede toplam...
Merhaba, Colorful B850I ITX, 2X8 4800MHZ CL40 RAM, 500GB Samsung 980 M2, Lian Li SP750 V2 Gen5,1 SFX PSU ve 3D baskı kasa ile bir ITX sistem kuruyorum (RAM...