Yardım PC Havalı Gözükmüyor

yesinler wraithi. kazık yemek için tek adres. attığın fotodsa kare mousepad daha kötü gösterdi setupı
Gemini yapamadı dedim zaten. Renk setup'a göre uyarlayınca gayet iyi olur. Dünyada kare mousepad en popülerken nasıl kare mousepad daha kötü duruyor dediniz anlamadım ama neyse. Spirit of Aim de rakiplerine göre çok ucuz.
Sattıkları fiyatta vergi yok o yüzden yurtdışı ile kıyaslayınca Wraith fiyatları normal.

WhatsApp Image 2026-09-27 at 14.40.04.webp

kasayı masanın üzerine alabilirsn

Son düzenleme:
Gemini yapamadı dedim zaten. Renk setup'a göre uyarlayınca gayet iyi olur. Dünyada kare mousepad en popülerken nasıl kare mousepad daha kötü duruyor dediniz anlamadım ama neyse. Spirit of Aim de rakiplerine göre çok ucuz.
Sattıkları fiyatta vergi yok o yüzden yurtdışı ile kıyaslayınca Wraith fiyatları normal.

Alıntıyı görüntüle
yanlış anlama ama şu popüler kültür köleliğinden kurtulun.

Gemini otistik olduğundan şöyle bir şey yaptırabilidim ama ortalama böyle bir ortam düşünebilirsin.
Masanın sol köşesine de güzel figür vs. koyulabilir.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deskmat kadar kötü duran bir şey yok. Kişisel görüş olabilir ama uzun olunca ekstra hava katmıyor. Tam aksine Wraith'de çok iyi desenler var. Ucuz fason üretim desenli mousepadler ile karıştırmayın dediğim şeyi. Ki günümüzde çoğu kişi FPS oyunu oynadığı için çoğu setup kare kullanıyor. Düz renkte kaliteli mousepad de alınabilir desen olmak zorunda değil.
2.montiröü sola al ve masaın aşırı solunda ve aşırı yukarıya almışsın

Akvaryum kasa + ışıklı mışıklı + full beyaz olacak ve koyacan mayasa kasayı. Anca öyle olur bu iş

Bu monitör kolundan memnun musun hocam dikey duran monitörü yatay çevirince nasıl duruyor?

Olmaz çünkü odayla uyumlu değil.Setup resimlerini incele.Ona göre tasarla.Ayrıca tüm kabloları gizle.

Ne yaparsam yapayım bilgisayarım gözüme havalı gözükmüyor neredeyse alınabilecek en iyi masaya sahibim klavye fln desen o da var ama düzenli gelmiyor bir turlu gozume havalı degil ve cekici degil genisligi 1,70 msla dar geliyor eksikler ve ne yapabilirim soyler misiniz ıvır zıvır da çok yok masada
Soldaki rafı komple kaldır veya farklı mevzilendir/
/Soldaki şeyleri kaldır gereksiz kalabalık yapmış
Modemi kaldır sadece sistem kalsın kasada/
/Kasayı yukarı al/
/Arkaya cata ct4567 neon LED alıp duvara desen yapabilirsin bu şerit LED çok kısa kalmış göze batıyor/
/Spirit Of Aim tarzı Mousepad alabilirsin/
Monitör standlarını da biraz daha ortala ve daha aşağıya ve aralarında boşluk olacak şekilde konunlandır kardeşim.

Ben kendimce şöyle bir şey kurdum elimdeki bütçe ile . LED tablo vesaire aldım arka planı boş bırakmamaya çalıştım ,masanın çok kalabalık olmamasına özen gösterdim ve birkaç ışıklandırma aldım.

Bence her şey de ayarında yapılmalı ne sistemi bomboş bırakacak kadar clean , ne sistemi boğacak kadar karmaşık.

Bu arada o kasayı bütçen varsa değiştir bence içindeki donanım güzel ama kasa baya gizlemiş.

Ekler

• 1000012156.webp
    1000012156.webp
    431.8 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
Bu monitör kolundan memnun musun hocam dikey duran monitörü yatay çevirince nasıl duruyor?
Memnunum güzel kol ama onceden northun vardı o daha kaliteliydi ikilisi bir de tavsiyem ikili alacaksan bile tekli olarak iki tane alman olur suan ki aklim olsa oyle yapardim rahat konumlandirma acisindan zaten fiyat olarak ayniya geliyor hemen hemen

Sol taraftaki rafa yapay çiçek kullanarak kabloyu gizleyebilirsin.
Kabloları yine gizleyebilirsin.
Kulaklık standın var kulaklık yok?
Takvim koymuşsun tarihler açık değil muhtemel gereksiz senin için.
Sol kısımdaki gereksiz eşyaları da kaldırabilirsin.
Monitör kolu ortalı değil.
Mousepad-mouse-klavye hiçbiri uyumlu değil renk olarak

Soldaki rafı komple kaldır veya farklı mevzilendir/
/Soldaki şeyleri kaldır gereksiz kalabalık yapmış
Modemi kaldır sadece sistem kalsın kasada/
/Kasayı yukarı al/
/Arkaya cata ct4567 neon LED alıp duvara desen yapabilirsin bu şerit LED çok kısa kalmış göze batıyor/
/Spirit Of Aim tarzı Mousepad alabilirsin/
Monitör standlarını da biraz daha ortala ve daha aşağıya ve aralarında boşluk olacak şekilde konunlandır kardeşim.

Ben kendimce şöyle bir şey kurdum elimdeki bütçe ile . LED tablo vesaire aldım arka planı boş bırakmamaya çalıştım ,masanın çok kalabalık olmamasına özen gösterdim ve birkaç ışıklandırma aldım.

Bence her şey de ayarında yapılmalı ne sistemi bomboş bırakacak kadar clean , ne sistemi boğacak kadar karmaşık.

Bu arada o kasayı bütçen varsa değiştir bence içindeki donanım güzel ama kasa baya gizlemiş.
Teşekkür ederim dikkate alacagim led aslinda uzun du sizdeki gibi kesip monitore amblight yaptim rafı da yeni taktım ama gözum pek alismadi onu sokebilirim

Geri