captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 759
merhaba hocam 65 c6k sizce nasıl tcl deShitpost gibi muhabbet dönmüş post altında.
Belli başlı sebepleri vardır, bazılarını biz bilemeyiz, anca tahmin ederiz (vergi, gider, özel fiyatlandırma vs.)
Marka ürününü daha fazla satmak isterse bu pazarda zaten fiyat kampanyasıdır, bundle dır, reklamdır yapar. TCL onu yapmak yerine alt markasını pazara getirdi ki daha hızlı kullanıcıya ulaşsın. Üstteki arkadaşın yazdığı gibi:
Yani anlayacağınız TCL'in özel yaptığı bir durum yoktur diye düşünüyorum. Sadece global kısmı pek buraya bakmıyor gibi. Yoksa Samsung gibi düzenli olarak özel fiyatlandırmalar, ön siparişler vs. yapıp daha ucuza müşteri çekerdi.
Reklam da içerik üreticileri ile yapmaya çalışıyor ama nedense çoğunlukla giriş seviye modelleriyle reklam yaptırıyor. Bizim pazarı biraz fakir görüyorlar herhalde
Bu aralar tv bakıyorum 83" - 85" arası miniLED böyle ekran yansıması az olacak. TCL C8K bir dikkatimi çekti ama sömürmüşler hepsini. Denk gelirsem güzel bir tanesine dimming zone u fazla ve işlemcisi iyi olan, alacağım gibi. OLED de isterdim de salona en üst modeller dışında gitmez gibi.