PC hikayeli oyunlar için gamesir cyclone 2 şart mı?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78
Pc'de kullanıp çoğunlukla hikayeli oyunlar oynamak nadiren FPS oyunları oynamak için oyun kolu arıyorum. Gamesir cyclone 2 önerildi, 4000 TL alabilirim ama bana sanki bu kullanım için pahalı geldi. Bu durumda illa bu kol 4000 TL'ye şart mı yoksa daha ucuza işimi fazlasıyla görecek kol var mı?

Nova 2 lite ve thunderobot da iyi deniyor.

Nova 2 lite ve thunderobot da iyi deniyor.
Gamesir cyclone 2 ile daha ucuz kollar arasında bu kullanımda 2000-2500 TL farkına değecek hayat kurtaran farklar mı var?

Hall effect özellikli bir tane gamepad alsan yeterli olur. Bende bu var yeterli oluyor.

Gamesir cyclone 2 ile daha ucuz kollar arasında bu kullanımda 2000-2500 TL farkına değecek hayat kurtaran farklar mı var?
Mekanik tuş olması ömrü uzatır. Ayrıca tepkisel geri bildirim verdiği için yaptığın hareketlerin doğru algılandığını hissedersin; “Acaba ben mi basmadım?” kaygısına düşmezsin. Oyunlarda membran tuşlara göre daha hassas oldukları için bence kesinlikle değer. Rekabetçi oyunlar oynayacaksan da yine kesinlikle mekanik öneririm.

Ama casual bir oyuncuysan membran tuş da uzun süre iş görür. Ben uzun süre 9. nesil kullandım ve birinci parti gamepadlerin çoğu zaten membran tuş kullandığı için, mekanik olmayan bir gamepad alsan da çok büyük bir eksiklik hissetmeyebilirsin. Zaten mekanik tuşların basış hissini bilmediğin sürece kullanmasan da olur. Ama bir kez mekanik tuş kullandıktan sonra, alışkanlıktan dolayı membran tuşlara geri dönmek biraz zor oluyor.

Uzun lafın kısası: Bütçen varsa ve almak istiyorsan mekanik al. Çok para harcamak istemiyorsan membran da tercih edebilirsin.

Geri