6000TL monitör önerisi

Reaksiyon skoru
57
Bütçe
6000
RX 9070 XT için bir monitör alacağım. Arada sırada rekabetçi oyunlar oynasam da genelde hikaye bazlı oyunlar oynarım, film dizi falan izlerim. Görsel kalite benim için önemli. Ne önerirsiniz?

2k al dicem ama 6k civarında ghostingi olmayan güzel bir ıps monitör bilmiyorum.

@Tayfunns biliyorsa yazar, oledleri iyi biliyor da ıps'lerde nasıl bilmiyorum
Çoğu modele hakimim.

Çoğu modele hakimim.
Hocam liste çok uzun da bana ne önerirsiniz?

RX 9070 XT için bir monitör alacağım. Arada sırada rekabetçi oyunlar oynasam da genelde hikaye bazlı oyunlar oynarım, film dizi falan izlerim. Görsel kalite benim için önemli. Ne önerirsiniz?
Öncelikle 9070xt sisteme bu bütçe ile monitör almak sisteme hakaret gibi. Görsel kalite önemli demişsiniz ancak bütçe çok düşük. Keşke diğer sistem parçalarına abanmak yerine dengeli bir sistem kursaymışsınız. Kendim de 4070 ti super kullanıyorum, 1 qd oled monitör, 1 tane de Woled TV var. Sistemin hakkını anca veriyor. 🙂

Bu bütçede giriş seviye bile 2k monitör çıkmaz. Bütçe artmalı ya da idarelik bir model alın.

Öncelikle 9070xt sisteme bu bütçe ile monitör almak sisteme hakaret gibi. Görsel kalite önemli demişsiniz ancak bütçe çok düşük. Keşke diğer sistem parçalarına abanmak yerine dengeli bir sistem kursaymışsınız. Kendim de 4070 ti super kullanıyorum, 1 qd oled monitör, 1 tane de Woled TV var. Sistemin hakkını anca veriyor. 🙂

Bu bütçede giriş seviye bile 2k monitör çıkmaz. Bütçe artmalı ya da idarelik bir model alın.
Bu sisteme uygun en ucuz monitör nedir peki? İdarelik modeli de atar mısınız?

Yav hocam haklısınız da sistem uzun gitsin istiyorum mecburen kısmak zorunda kaldım :/

Öncelikle 9070xt sisteme bu bütçe ile monitör almak sisteme hakaret gibi
%100
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav hocam haklısınız da sistem uzun gitsin istiyorum mecburen kısmak zorunda kaldım :/
biriktir bir süre düzgün bir monitör al. o kadar sistem dizmişsin çamur gibi ekrana bakacaksan ne anlamı var

https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-150-hz-oyuncu-u-fiyati,1248585386.html

https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1214941409.html

ilk attığım modeli 2 hafta oldu alalı çok memnunum illa pahalı almana gerek yok alttaki hem hz daha yüksek 180 benim model 150 hz hemde pıvot oldugu ıcın yukarı asagı saga sola donebılıyor fark olarak onlar var ben en ucuz olanı aldım geçtim ptt den alırsan AKCE250 kuponu var 250 tl indirim olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri