İyi PC'leri olupta mutlu olamayanlar derneği

Sistemi ddr5 e güncellemeyi düşünüyorum. gtx 1060 sattım gittim 850wat ful modul guç kaynağı aldım.
Anakartı komple satışa koydum ama şuanlık İ7 4790 onboardıyla kullanıyorum pc yi

Bakıyorum da zaten pek oyun oynayan birisi değilim.

Factorio oynarım bazen. Zaman geçirmek için baya güzel oyun.
AAA oyunlar artık ilgimi çekmiyor desem yeri.

Oynayacak zaman bulamayınca mutluluk devam ediyor.

Her oyunu 2k ultra ayarlarda +60 fps oynatacak pc var ama ben tarayıcı oyunu oynuyorum. Öyle diyim anlayın durum ne kadar vahim
Bence de, oyunlar değil de eğlenceli şeyler lazım, çok basit ama macera içerikli platform oyunları bile güzel geliyor bazen, GTA vice city oynuyorum arada sıkılınca, son dönem en çok oynadığım oyun mount and blade bannerlord bile sıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi ddr5 e güncellemeyi düşünüyorum. gtx 1060 sattım gittim 850wat ful modul guç kaynağı aldım.
Anakartı komple satışa koydum ama şuanlık İ7 4790 onboardıyla kullanıyorum pc yi

Bakıyorum da zaten pek oyun oynayan birisi değilim.

Factorio oynarım bazen. Zaman geçirmek için baya güzel oyun.
AAA oyunlar artık ilgimi çekmiyor desem yeri.
Valla süper mairo oynarken buldum bi ara kendimi, orta ayarlarda hangi oyunu oynasam yeterli, köşe direğindeki prüzü görsem ne görmesem ne diyorum artık.

çok iyi sistemım olmasada 7700 ekran kartım var dun geçe kendımı kral oyun da oyun oynuyodum bana baya eğlenceli geldi

Bu Yüzden İş İçin vs. Değilse Çok Pahalı ve gereksiz Özelliklere sahip sistem alınmamasını öneriyorum Çünkü bir şey yokken güzeldir varken artık zevk vermez

Mesela Eskiden bizler çocukken menemende veya yumurtada Az Sucuk olunca hızlıca kapmaya çalıltıpın o sucuklu tarafın tadını düşün ve şimdilerde artık İçi dolu dolu Sucuklu menemenin tadını düşün veya kısaca Varken Yediğin iötipğn bir şey ile yokken yediğin veya içitiğin şeyin içinde uyandırdığı hissi düşün

Buda böyle elde etmek kolay olunca sarmıyor (he çözümğ ne dersen Basit “Arkadaşlar” ile oynamak , çünkü arkadaşlar ile oynamak daha farklı ve zevkli olur buda Birlikte olmanın Keyfinden kaynaklı )

Gene uzun uzun yazmışım kb 😅

Genel hayattan keyif alamama olayının başlangıç seviyesi bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri