Öneri Monitör Önerisi; "5060ti Kasa'ya"

Reaksiyon skoru
60
Hayırlı ifratlar.
Aşağıdaki siteme uygun monitör arayışındayım.

Kesin belirlemiş olduğum bir bütçe yok,
ips tercih ediyorum, oled'e bütçe çıkışmaz
27 inc den fazla mönitörden hoşlanmıyorum.
masa alanım kısıtlı 24 inc daha uygun olur diye düşünüyorum
24 inc güzel bildiğiniz monitör varsa değerlendirmek isterim.

Aynı zamanda tavsiye ettiğiniz, ses çıkarmayan klavye önerileriniz varsa, önerebilirseniz sevinirim.

farem razer orochi v2,
Razer Ornata V3 X RGB Membrane Switch ın uygun olacağını düşünüyorum.
Daha uygun önerileriniz varsa, değerlendirmek isterim.

Teşekkürler.

1772465090603.webp

Son düzenleme:
oled panellerde ışığın şiddet dalgalanması ile alakalı göz yorgunluğu / ağrıları olabiliyormuş. İps panelde böyle bir durum söz konusu mu ?
İps tercih etme nedenim fiyatda olede çıkamayacak olmamdır.

oled panellerde ışığın şiddet dalgalanması ile alakalı göz yorgunluğu / ağrıları olabiliyormuş. İps panelde böyle bir durum söz konusu mu ?
İps tercih etme nedenim fiyatda olede çıkamayacak olmamdır.
Hocam OLEDE çıkamıyorsanız düşünmeyede gerek yok 😀

27 inç almamak saçma olur.Bildiğim 2K 24'' bir tane monitor.Bütçenize göre 27'' 2K güzel bi monitor rahat önerilir.

27inch 2k iyidir

27 inç almamak saçma olur.Bildiğim 2K 24'' bir tane monitor.Bütçenize göre 27'' 2K güzel bi monitor rahat önerilir.
şuanda 14 inc laptop kullanıyorum, 27 inc'e geçmek; özellikle yakın mesafe konumlandırmasında benim için sorun olabilir.
Bu durumu değerlendirince 2k 27 inç almamın uygun olacağını düşünüyor musunuz?

2k 24 inç monitör piyasası olmadığının farkında değildim, daha öncelerde hep laptoptan ilerlediğimden dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 inç tavsiyeleriniz nelerdir ? sanırım yüksek çözünürlük için 27 inç'e geçebilirim

şuanda 14 inc laptop kullanıyorum, 27 inc'e geçmek; özellikle yakın mesafe konumlandırmasında benim için sorun olabilir.
Bu durumu değerlendirince 2k 27 inç almamın uygun olacağını düşünüyor musunuz?

2k 24 inç monitör piyasası olmadığının farkında değildim, daha öncelerde hep laptoptan ilerlediğimden dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 inç 2k da tavsiyeleriniz nelerdir ?
Monitore yakın da durmayın bi zahmet hocam göz için iyi değil az uzak oynayın.Net bir bütçe söyleyin ona göre önerir arkadaşlar.

Son düzenleme:
Geri