50.000 TL Hazır Sistem Tavsiye

splivie

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60000
Max 60k bütçem var, peşin fiyatına taksiti olan ya da fiyat/performansi yuksek olan bu bütçede hangi hazır sistemleri önerirsiniz. İkinci el sistem toplamayi önerir misiniz bu bütçe için. Ekran kartı amd ya da nvidia olabilir fark etmez, anakartin 4 ram slotu olsa güzel olur sonradan 32 gb upgrade edebilmek için

amd ekran kartlı sistem almaya çalışın. daha ucuz oluyor. genelde ama çok nadirde olsa sorun çıkarma ihtimali var. bilginiz olsun.

şu an ddr4 sistemim var rx 5700xt + i5 10400f, 2k da cpu gücü gerektiren oyunlar oynamak istiyorum rust, apex legends tarzı. en uyguna nasıl cözülür sizce
Usta öncelikle kesinlikle ddr5 sisteme geçmelisin diye bişey söyleyemem ddr4de kalabilirsin bu devirde ve ikinci elden sistemini toplayabilirsin ben öyle yaptım benim pc özelliklerim ryzen 7 5700x işlemci | 32gb ddr4 ram 3600mhz corsair vengeance pro | gtx 1660super | 850w fsp hydro k pro gen5.0 | anakartım msi mpg b550 gamin plus | thermalright assassin king 120 se hava soğutma bunlar şuan için bana yetiyor bi ekran kartı düşük kaldı onuda durumumu düzeltince 9070xt veya 5070ti olarak güncelleyeceğim bu sistem 2kda çok rahat ultra grafiklerde oyun oynatır sana önerim bu devirde 2.el sistem almak hem dahada uyguna dizersin

Geri