YouTube Sistemleri Atlatma Politikası Çözümü ?

Jakrace

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese selam öncelikle, Arkadaşımın youtube kanalı telefon ve bilgisayarımda açıktı ve kendisinin 2 hafta evvel bu kanalı kapatıldı. hemen ardından bu bana da sıçradı. Sistemleri Atlatma politikasından benim aktif kanallarımda komple ban yedi İtiraz falan atsam da hiçbirini kurtaramadım. güncel olarak telefon ve bilgisayardan açtığım tüm kanallar sistemleri atlatma politikasından ban yiyor. VirtualBox, cihaz sıfırlama vs. falan da denesem de hiçbir işe yaramadı. Kanallara herhangi bir numara mail bağlamıyorum.
bunu nasıl çözebilirim herhangi bir yolu yok mu ? yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese selam öncelikle, Arkadaşımın youtube kanalı telefon ve bilgisayarımda açıktı ve kendisinin 2 hafta evvel bu kanalı kapatıldı. hemen ardından bu bana da sıçradı. Sistemleri Atlatma politikasından benim aktif kanallarımda komple ban yedi İtiraz falan atsam da hiçbirini kurtaramadım. güncel olarak telefon ve bilgisayardan açtığım tüm kanallar sistemleri atlatma politikasından ban yiyor. VirtualBox, cihaz sıfırlama vs. falan da denesem de hiçbir işe yaramadı. Kanallara herhangi bir numara mail bağlamıyorum.
bunu nasıl çözebilirim herhangi bir yolu yok mu ? yardımcı olursanız sevinirim.
AI ile içerik pompalayanlardan mısın sende? Öyleysen yardımcı olamazlar sende bir şey yapamazsın.

hayır ai içerik kullanılmadı kanalda, kanal bana ait değil cihazımda aktifti maili sadece.

hayır ai içerik kullanılmadı kanalda, kanal bana ait değil cihazımda aktifti maili sadece.
O zaman cevabı bilmiyorum ai ile içerik pompalayan yada otomasyon yapanlar banlanıyor artık

evet onu biliyorum. Benim telefon veya bilgisayar farketmeksizin açtığım her hesap 1-2 saate ban yiyor bundan kurtulmam lazım. Herhangi bir kural ihlalim olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri