🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 27" 260Hz 2K (1-3 Ölü Pixel) 6969 TL (Ziraat +250 TL)

monitor geldi test ettim hiç ölü piksel çıkmadı ama sağ üst ve sol yanda yüksek derece ışık sızması var elimdeki 3 farklı markanın 2k 240-260 hz moni var en fazla ışık sızması bunda hissettim ilk açıldığında şok oldum görünce bir de en önemlisi güç giriş yerinde temazsızlık var kablo hareket ettiğinde moni kapanıyor biraz oynattığımda elektrik cızırtısı sesi geliyor mecbur iade edeceğim şansım tutmadı inş kabul ederler.
Normal satılacak gibi olsa, tekrar paketleyip zaten sıfır diye satarlardı. 5 ölü piksele kadar garantiye girmiyo diyip alanın elinde patlatma denemesi yaparlar.

Normal satılacak gibi olsa, tekrar paketleyip zaten sıfır diye satarlardı. 5 ölü piksele kadar garantiye girmiyo diyip alanın elinde patlatma denemesi yaparlar.
keşke ölü piksel çıksaydı da şu teassızlık olmasaydı böyle hiçbir kullanıcıya hitap etmez oyun ortasında görüntü giderse çıldırır insan

monitor geldi test ettim hiç ölü piksel çıkmadı ama sağ üst ve sol yanda yüksek derece ışık sızması var elimdeki 3 farklı markanın 2k 240-260 hz moni var en fazla ışık sızması bunda hissettim ilk açıldığında şok oldum görünce bir de en önemlisi güç giriş yerinde temazsızlık var kablo hareket ettiğinde moni kapanıyor biraz oynattığımda elektrik cızırtısı sesi geliyor mecbur iade edeceğim şansım tutmadı inş kabul ederler.
Bende de aynı sorunlar ben de iade edicem

Merhaba, sepette AKCE250 koduyla 6996 TL'ye düşüyor. Ek olarak Ziraat Bankası E-ticaret kampanyası ile 250 TL daha da düşürebilirsiniz. Ben şahsen konuşuyorum 6719 TL'ye 2K'da her türlü değer ama ben pimpirikliyim ve taksit olmadığı için sıfırını tercih ettim. Dert etmiyorsanız güzel fırsat.

Bu modeli kullanan varmı acaba 1080p modu varmıdır bunun 4k modeli dual moda sahip

Benim monitor de geldi ama hicbi sorun yok suan monitorde hala anlayamadim aksam isik sizmasi testi yapacagim onda da sikinti yok gibi gouzkuyor.

Benim monitor de geldi ama hicbi sorun yok suan monitorde hala anlayamadim aksam isik sizmasi testi yapacagim onda da sikinti yok gibi gouzkuyor.
Işık altında bende de sorun yok, gece fena kötü

Simdi iyice test ettim hocam bana gelende 1 tane sikismis pixel cikti onu da duzeltebilirsem duzeltecegim yoksa cok onemli degil zar zor farkediyorum ve sadece siyah renkte kirmizi gozukuyor.
Sag alt ve sol ust kenarda cok kucuk bi isik sizmasi ve koselerden merkeze yayilan ips glow var cokta rahatsiz edici gelmedi.
Iade etmeyi dusunmuyorum su anlik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri