Reis bunu buraya soracağına ty den talep açmıştınBu Trendyol Go ücret iadesi talebi olumlu sonuçlanıyor mu? Fıstıklı özel durüm baklava aldım, üzerine toz serpilmiş içi boş bir şey geldi ge tadı iğrenç ötesi. Güya fiyatı da 1kg normalde 1100 TL.
Çok zekisin dostum. Talep açtım zaten ben onay sürecinde diyor 24 saat. Ben de bunu soruyorum ya zaten. Olumlu sonuçlanıyor mu diye soruyorum.Reis bunu buraya soracağına ty den talep açmıştın
Estağfurullah sen daha zekisin belli ki onuda 24 saat sonra öğrenirsinÇok zekisin dostum. Talep açtım zaten ben onay sürecinde diyor 24 saat. Ben de bunu soruyorum ya zaten. Olumlu sonuçlanıyor mu diye soruyorum.
Pahalı ama kaliteli, indirimlere katılmayan ya da butik denen mekanları deneyebilirsin. Ben dün baya iyi bi tiramisu ve profiterol denedim 200'eEvde baklava var daha alırsam bayatlayacak.
Köfteci yusuf için de zaten 600 300 var
Kod ile ne alsak ya
Dostum burası bir forum. Hem boş yorum yapıyorsun hem de niye boş yaptığını bilmiyorsun.Estağfurullah sen daha zekisin belli ki onuda 24 saat sonra öğrenirsin
normalde 400 500tlye kadar olanları anında iade ediyorlar onu etmeyebilirler satıcının yazdığı savunma mesajına bağlıBu Trendyol Go ücret iadesi talebi olumlu sonuçlanıyor mu? Fıstıklı özel durüm baklava aldım, üzerine toz serpilmiş içi boş bir şey geldi ge tadı iğrenç ötesi. Güya fiyatı da 1kg normalde 1100 TL.
Yarım kilosu 550 TL. Kupon kullandım kupon ile 410 TL'ye geldi zaten hocam. Meyve vardı bir de ekstra onu ekledim. Ben bir de onları aradım zorbaladım 2 saat gastronomi okuyorum nasıl yapılır göstereyim cart curt. Utanmadan içinde fıstık yok ona sadece toz atıyoruz dediler ki tozu bile yok bildiğin içi boş arada fındık mı ceviz mi ne onun gibi şeyler de var. Ben onlara iade açacam zaten dedim. Utanmayıp bir de savunma yazdıysalar kendi ayıpları. Özel gaziantep fıstıklı dolma baklava falan filan döşemişler bir de. Şimdi Şikayetvar'a yazdım. Ondan sonuç vermezse gerekirse tüketici hakem heyetine başvururum. Para umurumda değildir ama bunlardan seve seve alacam parayınormalde 400 500tlye kadar olanları anında iade ediyorlar onu etmeyebilirler satıcının yazdığı savunma mesajına bağlı
Sıcak fırsatlar forumu sorduğun sorunun sıcak fırsatla alakası yok kaldı ki sonuca daha ilk sen öğrenicen muhtemelenDostum burası bir forum. Hem boş yorum yapıyorsun hem de niye boş yaptığını bilmiyorsun.
Dostum senin gönderilerini inceledim. Bir çok mesajında konularda belirtilen şeylerde yaşadığın sorunları yoruma yazmışsın. Madem öyle konuyla alakalı sorununu yoruma yazamazsın. Sizi sayıyla mı verip sınıyorlar bu forumda? Hem forum kurallarıyla alakanız yok hem de gelip bir şeyler yazarak yorumları kirletiyorsunuz. İndirim linkine tavsiye veren birine bile yorum yapmışsın. Forum böyle işler zaten. Bilen cevaplar, bilmeyen geçer başka yorum yapar. Ekran kartı konusuna yemek ile ilgili sorun yazmamışız sonuç olarak. Konuyla alakasız bir şeye başkaları da cevap veriyor merak etme. Konuyla alakalı olduğu için de kimse rahatsız olmamıştır emin ol. Yaşın da çok küçük muhtemelen.Sıcak fırsatlar forumu sorduğun sorunun sıcak fırsatla alakası yok kaldı ki sonuca daha ilk sen öğrenicen muhtemelen
Hocam oruçken canım baklava çeker normalde ama şuan oruç olup bunu görmeme rağmen gram canım çekmedi öyleli bi baklavaYarım kilosu 550 TL. Kupon kullandım kupon ile 410 TL'ye geldi zaten hocam. Meyve vardı bir de ekstra onu ekledim. Ben bir de onları aradım zorbaladım 2 saat gastronomi okuyorum nasıl yapılır göstereyim cart curt. Utanmadan içinde fıstık yok ona sadece toz atıyoruz dediler ki tozu bile yok bildiğin içi boş arada fındık mı ceviz mi ne onun gibi şeyler de var. Ben onlara iade açacam zaten dedim. Utanmayıp bir de savunma yazdıysalar kendi ayıpları. Özel gaziantep fıstıklı dolma baklava falan filan döşemişler bir de. Şimdi Şikayetvar'a yazdım. Ondan sonuç vermezse gerekirse tüketici hakem heyetine başvururum. Para umurumda değildir ama bunlardan seve seve alacam parayı
Sözde bu özel baklava ha. Fıstık parçalarına bakmayın hiç onlar yanlışıkla düşmüş. İçini görseniz kahrolursunuz.
.Alıntıyı görüntüle