3000Tl'ye Bu Bilgisayar Parçaları Alınır mı?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
57
Günaydın arkadaşlar,
2.El amaçlı Al-Sat için toplu parça buldum.
Asus ROG strix 1050 ti(temiz kutulu)
2 tane 1 Tb Hdd
1 tane 320 gb hdd
dragos marka 256gb m2 ssd
Rgb siyah mesh kasa
Bir kaç aylık gameload 500w psu
Hepsi temiz depolamaların sağlığı yüksek
Toplam 3000Tlye anlaştım sizce nasıldır?
Alınır mı?Ederi nedir?
Nelere dikkat etmeliyim?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Günaydın arkadaşlar,
2.El amaçlı Al-Sat için toplu parça buldum.
2 tane 1 Tb Hdd
1 tane 320 gb hdd
Rgb siyah mesh kasa
Hepsi temiz depolamaların sağlığı yüksek
Toplam 3000Tlye anlaştım sizce nasıldır?
Alınır mı?Ederi nedir?
Nelere dikkat etmeliyim?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
ederinin üstünde

artık 1050ti a driver güncellemesi gelmiyor nvdia bitirdi o kartı üstüne 4 gb oyun vs çok zor satışıda bir hayli zor

hdd desen ssd var iken kimse sata hdd almaz artık güncel şartlarda çok yavaş kalıyorlar

ederinin üstünde

artık 1050ti a driver güncellemesi gelmiyor nvdia bitirdi o kartı üstüne 4 gb oyun vs çok zor satışıda bir hayli zor

hdd desen ssd var iken kimse sata hdd almaz artık güncel şartlarda çok yavaş kalıyorlar
hocam 3e şurayı alabilmek bence uygun gibi

hocam 3e şurayı alabilmek bence uygun gibi
bence uygun degil 1050ti zaten perti çıkmış driver destegi bitmiş artık yeni nesil oyunları açamayacagın bir kart alıp satmak için alıyorsun ki satışıda çok zor millet oyun için pc topluyor sen o karta çekecegin fiyatı kimse sana ödemez çünkü kart 2026 şartlarını karşılamıyor

2. hdd ler en baba edecegi rakam bad söktör yoksa temiz ise adet başı 900 tl zaten 1800 tl ordan para yaparsın

1050ti ında edecegi benim gözümde rakam ise 1500 çünkü dedgim gibi güncel koşulda bir karşılıgı yok

1500+1800 dedigimzde 3300 eder sen 3000 veriyorsun zaten piyasa fiyatı daha düşük bir rakam degil

bence uygun degil 1050ti zaten perti çıkmış driver destegi bitmiş artık yeni nesil oyunları açamayacagın bir kart alıp satmak için alıyorsun ki satışıda çok zor millet oyun için pc topluyor sen o karta çekecegin fiyatı kimse sana ödemez çünkü kart 2026 şartlarını karşılamıyor

2. hdd ler en baba edecegi rakam bad söktör yoksa temiz ise adet başı 800 tl zaten 1600 tl ordan para yaparsın

1050ti ında edecegi benim gözümde rakam ise 1500 çünkü dedgim gibi güncel koşulda bir karşılıgı yok

1500+1600 dedigimzde 3100 eder sen 3000 veriyorsun zaten piyasa fiyatı daşa düşük bir rakam degil
Hocam size zahmet bir daha okuyabilirmisin konuyu çok daha fazla parça var araya kaynamış sanırım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. hdd ler en baba edecegi rakam bad söktör yoksa temiz ise adet başı 900 tl zaten 1800 tl ordan para yaparsın

1500+1800 dedigimzde 3300 eder sen 3000 veriyorsun zaten piyasa fiyatı daha düşük bir rakam degil
2 tane 1 Tb Hdd
1 tane 320 gb hdd
Rgb siyah mesh kasa
bunlar hocam toplam 3k

Hocam size zahmet bir daha okuyabilirmisin konuyu çok daha fazla parça var araya kaynamış sanırım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane 1 Tb Hdd
1 tane 320 gb hdd
Rgb siyah mesh kasa
bunlar hocam toplam 3k
okudum kasa ve psu para etmez fason ürünü kimseye satamazsın

gameload adlı bir ürünü türkyiyede kimse almaz fason ürün

dragos marka ssd yi kim alıcak millet James Donkey e burun kıvırıyor eşşek marka diye oda zor satışı piyasasının altında vermen lazım

hdd ler para eder anca

1050ti içinde dedigim geçerli güncel şartları karşılamıyor

dragos marka ssd yi kim alıcak millet James Donkey e burun kıvırıyor eşşek marka diye oda zor satışı piyasasının altında vermen lazım

hdd ler para eder anca

tamam kral

hdd ler para eder anca

kusura bakma ama herkes en yeni malı alacak diye bir şart yok 750ti de satılmaz dediler 1 güne alıcı buldum , 1tb hdd sattım ve pek de beklemedim kısacası her malın alıcısı var dandik diye veya eski diye ürün satılmaz algısını artık bir kırmamız lazım

Her türlü kar var ama çok yok alıp ticaret yapılabilir zevkine.

Geri