SelimAkoguz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
Arkadaşlar başlıktaki ikisini ve Obsbot meet se almayı düşünüyorum. Öncelikle bu kamera ya da kulaklığın mikrofon kalitesini bilen var mı? Harici mikrofon almaya gerek var mı fark çok mu? Almalı mıyım bunları?
Alıntıyı görüntüle
Ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan indirim alabilirsinArkadaşlar başlıktaki ikisini ve Obsbot meet se almayı düşünüyorum. Öncelikle bu kamera ya da kulaklığın mikrofon kalitesini bilen var mı? Harici mikrofon almaya gerek var mı fark çok mu? Almalı mıyım bunları?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar başlıktaki ikisini ve Obsbot meet se almayı düşünüyorum. Öncelikle bu kamera ya da kulaklığın mikrofon kalitesini bilen var mı? Harici mikrofon almaya gerek var mı fark çok mu? Almalı mıyım bunları?
Alıntıyı görüntüle
meyergaming.com
Maono markasının mikrofonları kaliteli, ses kalitesi güzel. Kullanılan malzemeside kaliteli daha ne olsun. Alınıro iem'i güzel değil diye biliyorum
![]()
TANGZU Wan'er S.G II 10mm PET Diyaframlı Hi-Fi IEM Kulaklık
TANGZU Wan'er S.G II 10mm PET Diyaframlı Hi-Fi IEM Kulaklık özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
şunlardan alabilirsin tr'de alaibiecegin bu fiyattaki guzel iemlerden yine.
mikrofon olarak fifine'ninkiler daha iyi diye biliyorum araştır bi ya sen cok gereksiz para odeyip karsılıgını alamicaksın gibi hisettim ben suanda
Hocam fiyatı biraz pahalı geldi, mikrofonu kaliteli mi harici mikrofon almama çok gerek yoksa alırım direkt.![]()
Wraith evoX IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bütçe çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan indirim alabilirsin
Çok fark mı bu kulaklıkla aralarında kaliteli mi bu kesino iem'i güzel değil diye biliyorum
![]()
TANGZU Wan'er S.G II 10mm PET Diyaframlı Hi-Fi IEM Kulaklık
TANGZU Wan'er S.G II 10mm PET Diyaframlı Hi-Fi IEM Kulaklık özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
şunlardan alabilirsin tr'de alaibiecegin bu fiyattaki guzel iemlerden yine.
mikrofon olarak fifine'ninkiler daha iyi diye biliyorum araştır bi ya sen cok gereksiz para odeyip karsılıgını alamicaksın gibi hisettim ben suanda
Hocam fiyatı biraz pahalı geldi, mikrofonu kaliteli mi harici mikrofon almama çok gerek yoksa alırım direkt.
Çok fark mı bu kulaklıkla aralarında kaliteli mi bu kesin
Harici mikrofon almanız her zaman daha iyi olacaktır sense pronun ilk part üretimi güzel değildi fakat sonrasında ice rengi çıkınca bütün modelleri düzeltildi, ben ses kalitesini beğeniyorum.Hocam fiyatı biraz pahalı geldi, mikrofonu kaliteli mi harici mikrofon almama çok gerek yoksa alırım direkt.
Çok fark mı bu kulaklıkla aralarında kaliteli mi bu kesin
Hocam Wraith’de bunun 3.5mm versiyonu var, mikrofonsuz. 1300 TL’ye satılıyor zaten harici mikrofon alacağım için, kalite olarak fark oluyor mu USB ile arasındawraith'in v1 ieminden her turlu daha iyi attığım tangzu
Tangzu waner mi daha iyi olur bu mu hocamHarici mikrofon almanız her zaman daha iyi olacaktır sense pronun ilk part üretimi güzel değildi fakat sonrasında ice rengi çıkınca bütün modelleri düzeltildi, ben ses kalitesini beğeniyorum.
Bende bu model var
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam Wraith’de bunun 3.5mm versiyonu var, mikrofonsuz. 1300 TL’ye satılıyor zaten harici mikrofon alacağım için, kalite olarak fark oluyor mu USB ile arasında
Tangzu waner mi daha iyi olur bu mu hocam
Olur, pro versiyonunu alman daha iyi olur.Hocam Wraith’de bunun 3.5mm versiyonu var, mikrofonsuz. 1300 TL’ye satılıyor zaten harici mikrofon alacağım için, kalite olarak fark oluyor mu USB ile arasında
Tangzu waner mi daha iyi olur bu mu hocam