Maono DP40 Pro ve Wraith Sense Pro alınır mı?

SelimAkoguz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Bütçe
5000
Arkadaşlar başlıktaki ikisini ve Obsbot meet se almayı düşünüyorum. Öncelikle bu kamera ya da kulaklığın mikrofon kalitesini bilen var mı? Harici mikrofon almaya gerek var mı fark çok mu? Almalı mıyım bunları?
IMG_9673.webp

Ekler

• IMG_9673.webp
    IMG_9673.webp
    75 KB · Hit: 6
Arkadaşlar başlıktaki ikisini ve Obsbot meet se almayı düşünüyorum. Öncelikle bu kamera ya da kulaklığın mikrofon kalitesini bilen var mı? Harici mikrofon almaya gerek var mı fark çok mu? Almalı mıyım bunları?
Alıntıyı görüntüle

Bütçe çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan indirim alabilirsin

Alıntıyı görüntüle

o iem'i güzel değil diye biliyorum

şunlardan alabilirsin tr'de alaibiecegin bu fiyattaki guzel iemlerden yine.

mikrofon olarak fifine'ninkiler daha iyi diye biliyorum araştır bi ya sen cok gereksiz para odeyip karsılıgını alamicaksın gibi hisettim ben suanda

mikrofon olarak fifine'ninkiler daha iyi diye biliyorum araştır bi ya sen cok gereksiz para odeyip karsılıgını alamicaksın gibi hisettim ben suanda
Maono markasının mikrofonları kaliteli, ses kalitesi güzel. Kullanılan malzemeside kaliteli daha ne olsun. Alınır

Bütçe çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan indirim alabilirsin
Hocam fiyatı biraz pahalı geldi, mikrofonu kaliteli mi harici mikrofon almama çok gerek yoksa alırım direkt.

Çok fark mı bu kulaklıkla aralarında kaliteli mi bu kesin

Hocam fiyatı biraz pahalı geldi, mikrofonu kaliteli mi harici mikrofon almama çok gerek yoksa alırım direkt.

Çok fark mı bu kulaklıkla aralarında kaliteli mi bu kesin
Harici mikrofon almanız her zaman daha iyi olacaktır sense pronun ilk part üretimi güzel değildi fakat sonrasında ice rengi çıkınca bütün modelleri düzeltildi, ben ses kalitesini beğeniyorum.

Bende bu model var

wraith'in v1 ieminden her turlu daha iyi attığım tangzu
Hocam Wraith’de bunun 3.5mm versiyonu var, mikrofonsuz. 1300 TL’ye satılıyor zaten harici mikrofon alacağım için, kalite olarak fark oluyor mu USB ile arasında
Harici mikrofon almanız her zaman daha iyi olacaktır sense pronun ilk part üretimi güzel değildi fakat sonrasında ice rengi çıkınca bütün modelleri düzeltildi, ben ses kalitesini beğeniyorum.

Bende bu model var

Tangzu waner mi daha iyi olur bu mu hocam

Hocam Wraith’de bunun 3.5mm versiyonu var, mikrofonsuz. 1300 TL’ye satılıyor zaten harici mikrofon alacağım için, kalite olarak fark oluyor mu USB ile arasında

wraithin v1 modelinden daha iyi hocam tangzu waner wraithin yeni modeli tangzudan iyi diye biliyorum ses dogrulugu acısından ama bu butcede tr'de alabileceğiniz mantıklı olan tangzu waner

Olur, pro versiyonunu alman daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,465
Üyeler
190,213
Son üye
canvural5900
Geri