sayın donanım arşivi moderatörleri, orhan evladında ne var gerçekten?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne aldın neyde indirim var?
sayın donanım arşivi moderatörleri, orhan evladında ne var gerçekten?
ne aldın neyde indirim var?
.
Sıvı soğutma, anakart, psu piyasa fiyatına gelsede 9850x3d 17200 tl almış oldum. Asıl bombayı yarın zotac 5080 i 50 bine almış olacamüfff kaça geldi şimdi
.
indirime gireceği kesin mi?Sıvı soğutma, anakart, psu piyasa fiyatına gelsede 9850x3d 17200 tl almış oldum. Asıl bombayı yarın zotac 5080 i 50 bine almış olacam
indirime gireceği kesin mi?
hocam 700 olan hangi kampanya adını söyleyebilir misin bulamadımİndirim başladı 2 saat önce yaptığım sepeti aldım hem 5000 hem 700 hem 1750 tl paraf puan komboladik
Alıntıyı görüntüle
50K ya tamamlıcam diye inanılmaz gereksiz bileşenler hocam. 29K ya 9850 nedir? zaten yapacağın tüm karı şu işlemcide bırakmışsın.
İndirimsiz hali o hocam 24 bine geliyor 22 bine 9800 vereceğime 2 bin fazla verdim sadece. Kablosuz sistem dizecem diye bu bileşenleri aldım p13 de şuan piyasadaki tek kablosuz sıvı soğutma ayrıca msi shout out kampanyasında 850gs ile p13 kombosunun 50 dolar çeki var50K ya tamamlıcam diye inanılmaz gereksiz bileşenler hocam. 29K ya 9850 nedir? zaten yapacağın tüm karı şu işlemcide bırakmışsın.
Paraf puanları vatanda kullanılabiliyor mu?Alıntıyı görüntüle
Bugün girmiş yarinda girer bence bugün kazandığım puanlarıda kullanabileceğim oda iyi olacak sadece 10 bin paraf puanı kullanmak kalacak
Onu hiç düşünmedim hocam harbi kullanamazsak petrolde karton karton sigara alırız artıkParaf puanları vatanda kullanılabiliyor mu?
Sadece 850 gs ile çek alabiliyor muyuz hocam ? illa kombo mu olması gerekiyor.İndirimsiz hali o hocam 24 bine geliyor 22 bine 9800 vereceğime 2 bin fazla verdim sadece. Kablosuz sistem dizecem diye bu bileşenleri aldım p13 de şuan piyasadaki tek kablosuz sıvı soğutma ayrıca msi shout out kampanyasında 850gs ile p13 kombosunun 50 dolar çeki var