🔥İndirim KTC 27" H27T22C monitör 6.439,08TL 210 HZ yeni versiyon

lg ultragear monitörüm var bence sadece yt de yapıyor bunu bendede oluyor dikkaat ediyorum arda sadece yt de olduğunu fark ettim
Bende de yapıyor bir sürü kişide de yaptıgını gördüm. Youtube kaynaklı bir sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni versiyon olduğunu nasıl anlarız?
Eskisi 180hz daha fazla olmuyor. Yenisi 200hz geliyor ayrıca osd menüsünde overclock seçeneği var, 21hz oc edilebiliyor. Yenisinde oc ayarı yok ve 180hz. Yani nvidia denetim masasından 200hz seçebiliyorsan yenisidir, seçemiyorsan eskisidir. Ayrıca dediğim gibi birinde oc ayarı var, diğerinde yok.

Bende de yapıyor bir sürü kişide de yaptıgını gördüm. Youtube kaynaklı bir sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskisi 180hz daha fazla olmuyor. Yenisi 200hz geliyor ayrıca osd menüsünde overclock seçeneği var, 21hz oc edilebiliyor. Yenisinde oc ayarı yok ve 180hz. Yani nvidia denetim masasından 200hz seçebiliyorsan yenisidir, seçemiyorsan eskisidir. Ayrıca dediğim gibi birinde oc ayarı var, diğerinde yok.
Tamam işte almadan anlayabiliyor muyuz? Dış kasa filan eskisini filan gönderelim piyangoya gitmeyelim.

Tamam işte almadan anlayabiliyor muyuz? Dış kasa filan eskisini filan gönderelim piyangoya gitmeyelim.
Satıcı farkı var. Teknoklik yenisini satıyor. Bir de ürünün logosu farklıydı yanlıs hatırlamıyorsam. Kutusunda da farklı mı bilmiyorum.

Ölü piksel Işıksızması vesaire durumları buradan paylaşır mısın
Monitör geldi kurdum alttaki iki testi de yaptım. Bir sorun yok hocam ve görüntü çok güzel sistemi tamamlamak için sabırsızlanıyorum.

Geri