Öneri Oled-IPS-VA Monitör Seçimi

Hocam peki 30k ya alienware aw2725d alınır mı? Bir süredir bu model aklıma takılıyor.
Evet ama ebrar bilgisayardan uzak dur. Müşteri hizmetleri ve satış sonrası desteği berbat. Alternatif MSI da alabilirsin.

Glossy Woled istersende bu var 3.nesil.

Xg27aqwmg bulursan onu almaya calıs 4.nesil Woled

Evet ama ebrar bilgisayardan uzak dur. Müşteri hizmetleri ve satış sonrası desteği berbat. Alternatif MSI da alabilirsin.

Glossy Woled istersende bu var 3.nesil.

Xg27aqwmg bulursan onu almaya calıs 4.nesil Woled
Hocam ebrar bilgisayar değil sinerji bilişimden alacağım sanırım sadece dell ürünleri satıyorlar, daha iyi olur dersen

LG UltraGear 27GX700A-B

Bu modeli de düşünebilirim ama hem glossy değil hem de woleddeki gri çizgi olayı beni korkutuyor açıkçası. Bütçe maks 30k henüz son kararımı veremedim.

YouTube film için VA daha iyi olurda 32'' 34'' modeller pahalı. 34'' modeller neredeyse G5 parası. Ucuz bir VA alırsan pişman eder. Eğer boyutu büyük olsun ucuz olsun diyorsan IPS al daha iyi deneyim sağlar.
Doğru hocam mesela şöyle bir şey var. Kötü müdür ki?

Yine 10k civarı gözden cıkarabilirim. Ama 27' yanında 2. monitor bu kadar büyük kötü mü durur hic bilemedim. Monitor tutucum var da konumlama nasıl yaparım tam aklıma yatmadı. IPS'de olabilir. Ama OLED ile yan yana ve o siyah farkı canımı sıkabilir gibi geldi.

Geri