🔥İndirim Ecovacs Deebot T30 Pro Akıllı Robot Süpürge 🔥21.999₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,628
Piyasası 25.0000+ civarında geziyor kuponla 21.999₺ ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Sepette çıkan 3000₺ kuponu aktif ediniz.

Ecovacs Deebot T30 Pro Omni Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 11.000PA Emiş Gücü
IMG_8051.webp
IMG_8052.webp

Hocam paspas yaparken leke ya da su bırakıyor mu ?
Hayır hocam sadece deterjan kısmında dikkat etmek gerekli ya robot süpürgeler için yapılan deterjanlar, kokulu araç cam suları veya sirke katmak lazım normal deterjan katarsanız paspas temizleme esnasında köpürüp cihaza zarar verebilir

5 aydır evimde aktif olarak kullanıyorum iyiki almışım diyebilirim
T30c kullaniyorum bundan 10 bin daha pahali satılıyormus su an. Sizinki her gün haritayi karistirip bastan kalibrasyon haritalama yapmiyor mu? Rahat sigacagi koltuk altlarina girmeye ikna edemiyorum istasyonun yerini karistiriyor kendini başka odada sanıyor.

T30c kullaniyorum bundan 10 bin daha pahali satılıyormus su an. Sizinki her gün haritayi karistirip bastan kalibrasyon haritalama yapmiyor mu? Rahat sigacagi koltuk altlarina girmeye ikna edemiyorum istasyonun yerini karistiriyor kendini başka odada sanıyor.
1 yıldır kullanıyorum t30 pro modelini. Koltukların altına girmeye bende ikna edemedim. 1-2cm daha yükseltmek gerekiyor sanırım. Ecovacs serisinde hep oluyormuş bu haritalamayı sürekli yapma durumu. Evde özellikle sürekli eşya değiştiriyorsanız, daha önce girdiği yere bir süre giremiyorsa ya da yeni bir bölgeye girebiliyorsa ya da robotu kaldırıp elle konum değiştiriyorsanız/durdurup tekrar başlatıyorsanız tekrar haritalama yapıyor istasyona giderken.

Hangi robot supurgeye baksam yorumlarda haritalama, istasyon bulamama, temizlikte sikinti oluyor. Bu fiyat araliginda sikintisiz olan yok mudur?

Ecovacs Deebot T30 Pro var bizde bir süredir. Eğer girebileceği yere girmiyorsa Ecovacs'ın uygulamasından Truedetect 3d hassasiyetini kapatın (bu ayarı kapatınca robot sağa sola daha fazla vurur ama girebildiği yere girer). İstasyonu bulma konusunda güç ayarını standart yapın yine Ecovacs'ın uygulamasından. Bir de çok fazla modem varsa etrafta kanallar dolu olduğu için sıkıntı olabiliyor robot süpürgelerde. Onu da modem ayarlarından 2.4 ghz'de 20 Mhz kanal genişliğini ayarlamayı deneyin.

Hayır hocam o konuda hiç sorun sıkıntı yaşamadım Truedetect 3d hassasiyetini kapayın düzelir büyük ihtimalle

Teşekkürler truedetecti kapattım modemde konumunu değiştireceğim sonrasında bakayım tekrar şu an 2 ağ var ondan karışıyor olabilir o zaman

Geri