Yardım Manyetik Klavye Ayarları Nasıl Olmalı

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,257
Iqunıx EV63 Manyetik klavye aldım ilk manyetik klavyem ve nasıl ayar yapmam lazım bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi bir de 8000hz kullanmak mantıklı mı işlemcim R7 9700x

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-18 161347.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-18 161347.webp
    83.8 KB · Hit: 30
  • Ekran görüntüsü 2026-03-18 161405.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-18 161405.webp
    87 KB · Hit: 28
Iqunıx EV63 Manyetik klavye aldım ilk manyetik klavyem ve nasıl ayar yapmam lazım bilmiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi bir de 8000hz kullanmak mantıklı mı işlemcim R7 9700x
günlük kullanımda 1.5 basma derinliği 0.3 rapid trigger
fps oyunlarında 0.4 basma derinliği 0.01-0.02(en düşüğü) rapid trigger ile kullanıyorum deneyebilirsin
hikaye ve araba oyunlarında falan günlük kullanımla aynı
fps oyunlarında varsa snap tap falan açabilirsin
8000 hz kullan sonuçta şarjlı bir şey değil kablolu

günlük kullanımda 1.5 basma derinliği 0.3 rapid trigger
fps oyunlarında 0.4 basma derinliği 0.01-0.02(en düşüğü) rapid trigger ile kullanıyorum deneyebilirsin
hikaye ve araba oyunlarında falan günlük kullanımla aynı
fps oyunlarında varsa snap tap falan açabilirsin
8000 hz kullan sonuçta şarjlı bir şey değil kablolu
rapıd trigerın mantığını anlatabilir misin bir de rapıd triger sadece WASD tuşlarında çalışıyor değil mi esporcu değilim sonuçta çok ekstra hassas istemiyorum ama yine de hızlı olsun isterim rapıd triger klavyede kendi aktif mi geliyor yoksa benim fotoğrafta gösterdiğim gibi kendim mi açmam lazım

rapıd trigerın mantığını anlatabilir misin bir de rapıd triger sadece WASD tuşlarında çalışıyor değil mi esporcu değilim sonuçta çok ekstra hassas istemiyorum ama yine de hızlı olsun isterim rapıd triger klavyede kendi aktif mi geliyor yoksa benim fotoğrafta gösterdiğim gibi kendim mi açmam lazım
tuşa basarsın ve elini çekersin ya
geri çektiğin an o tuşa basılmasını durduruyor
normal klavyede tuşa basmayı bıraktığın anda basmayı durdurmuyor
rapid trigger mmsi ne kadar bıraktığında basmayı bırakacağını belirliyor sanırım
Post automatically merged:

0.3 yaparsan o kadar hassas olmuyor işte günlük kullanım için öyle kullanıyorum ben
1773842811631.webp

actual point 1.5 ve 0.4 yaptığım yer
rapid trigger ayarlarını açman lazım

tuşa basarsın ve elini çekersin ya
geri çektiğin an o tuşa basılmasını durduruyor
normal klavyede tuşa basmayı bıraktığın anda basmayı durdurmuyor
rapid trigger mmsi ne kadar bıraktığında basmayı bırakacağını belirliyor sanırım
Post automatically merged:

0.3 yaparsan o kadar hassas olmuyor işte günlük kullanım için öyle kullanıyorum ben
Alıntıyı görüntüle
actual point 1.5 ve 0.4 yaptığım yer
rapid trigger ayarlarını açman lazım
actuation kısmını anladım fakat rapıd trigerdaki kısmı anlamadım şimdi safety zone kısmını biliyorum diğer ikisi ney

Geri