Dark souls 3 bossları neden çok kolay

archill0

80+
Reaksiyon skoru
0
dark souls 1'i 100 saat dark souls 2'yi 270 saat ve dark souls 3'ü 80 saat oynadım ve dark souls 3'e geçenlerde başladım diğer 2 oyuna kıyasla bossları inanılmaz kolay geliyor hangi bossa girsem en fazla 1 defa öldükten sonra kesiyorum pontif'i bile 2. denemede kestim 1 ve 2 de yaşadığım o zorluk hissiyatı 3'te çok sönük bu hayal kırıklığına uğratıyor daha namlessking'e gelmedi. En azından ondan beklentim var ve dlclerde iyi olur diye düşünüyorum ama oyunun çoğunu bitirmeme rağmen tatmin edici zorlayıcı bossa denk gelmedim

dark souls 1'i 100 saat dark souls 2'yi 270 saat ve dark souls 3'ü 80 saat oynadım ve dark souls 3'e geçenlerde başladım diğer 2 oyuna kıyasla bossları inanılmaz kolay geliyor hangi bossa girsem en fazla 1 defa öldükten sonra kesiyorum pontif'i bile 2. denemede kestim 1 ve 2 de yaşadığım o zorluk hissiyatı 3'te çok sönük bu hayal kırıklığına uğratıyor daha namlessking'e gelmedi. En azından ondan beklentim var ve dlclerde iyi olur diye düşünüyorum ama oyunun çoğunu bitirmeme rağmen tatmin edici zorlayıcı bossa denk gelmedim

Zorlayıcı boss istiyorsan Lies Of P'yi dene. Özellikle Overture eklentisinin final bossu gereksiz derecede zor.

Kısmen normal bir şey bu oyunun mekanikleri gelişince bossları kesmek kolaylaşıyor otomatik olarak. Dlc bossları gayet zor bu arada onlara gelince zorlanacaksın dostum.

Nameless king , sister ve midir sağlam , scale olayını çözdükçe oyun baya basitleşiyo , statları doğru vermeye silahları ona göre seçmeye başlıyosun bana da elden ring çok basit geliyo şu an , en fazla 4 5 ölmede geçiyorum . Pontiff , aldrich , dancer normalde zorlayıcı bosslar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,220
Üyeler
190,328
Son üye
nazo93
Geri