Yardım 17 pro kılıf öneri hk

şeffaf istiyorm kanka turuncu rengi göstersin diye de kamera kısmı açık lazm çünkü ben de zaten takılı lens var atablrmsn acaba link
Bu aşırı koyurucu bir model değil sitedeki diğer modellere bakabilirsiniz ben sadece çizilmesin diye aldım normalde kılıfsız kullanıyorum malum telefon pahalı olunca ama YouTube’dan incelemelere bakabilirsin malzeme kalitesi muazzam
Post automatically merged:

lens taktırdğm safir ama buda gene.
Gene mi etkiliyo kamerayı
Çok etkilemez muhtemelen farkı anlayamazsınız bile (kaliteli ise). Ben kamerası ile para kazanıyorum takmam ekrana da koruyıcu takmıyorum 12 mini kullandım 4 sene çizik yok olay sizde bitiyor. Ama kamera lensini çizmek imkansız gibi bir şey bence tamamen para tuzağı

Kanka sende oyle demistn hatta ilk aldiginda taktirdim dedin bana cikardnmi sonra
daha dün lensli 16 pro ve lenssiz s26 ultra karşılaştırdım detaylarda uçurum gibi fark vardı 50 mp vs 48 mp karşılaştırdığımda bu kadar fark olması normalse lens etkilemiyordur

daha dün lensli 16 pro ve lenssiz s26 ultra karşılaştırdım detaylarda uçurum gibi fark vardı 50 mp vs 48 mp karşılaştırdığımda bu kadar fark olması normalse lens etkilemiyordur
nasıl yani. şmdi lens etkiliyormu etkilemiyormu

o kadar kötü olması normal değilse etkiliyordur
o kadar fark vardı ki biri 50 mp diğeri 12 mp çekilmiş gibi gözüküyordu hatta belki daha fazla
bende öyle değil ya. bendede iyi çekiyo 17 pro var. lenside kaliteli taktırdm ben marka. 1kyamı ne taktrdm safir gene

Geri