Archillect
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Yeni pc bakıyordum çok iyi oldu. 1750tl puan ile 53,250ye denk geldi. Bunun yanına monitör tavsiyesi varmıdır
Öyle bir şey yok üstat, 9700X'e yakın performans gösteriyor oyunlarda.Beyler oyun oynamak için kötü işlemci diyorlar yavaş diyorlar
ziraat bankasında da beyaz eşya kampanyasından 3 bin lira geliyor diye biliyorum kullanıyorsanızYeni pc bakıyordum çok iyi oldu. 1750tl puan ile 53,250ye denk geldi. Bunun yanına monitör tavsiyesi varmıdır
bankkartım var kredim yoktu malesef sağolasınızziraat bankasında da beyaz eşya kampanyasından 3 bin lira geliyor diye biliyorum kullanıyorsanız
YT ye falan baktım hiç oyun testide yok, alınır mı? bu sistem işlemci biraz kafamı karıştırdıÖyle bir şey yok üstat, 9700X'e yakın performans gösteriyor oyunlarda.
Ne yazdın acaba aşırı merak ettim hocam(BAN YEMEMEK İÇİN SİLDİM)
eskiden seçenek vardida suan tamamen demonte hocamVatan tamamen demonte mi gönderiyor? Diğer siteler PSU, anakart, kablolama vs. yapıp sadece GPU ve soğutucuyu demonte yolluyordu sanki?
Bu paraya böyle sistem kolay kolay denk gelmez. Stok bitmeden al geç derimNe diyorsunuz alınırmız epeyden baktım 7500f ile karşılaştırdım çok daha iyi performansı 245kf nin