Yardım SAHİBİNDEN DE İNSANLARI DOLANDIRAN FRİMA TEKRAR AD DEĞİŞTİRDİ DİKKATLİ OLUN

Konuyu Hortlatmaya geldim. Şimdi ki Sahibinden ismi "FAST GAMER"
Bu İstanbul/Esenyuttaki dolandırıcı satıcı için ilerleyen zamanlarda bir yazım olacak, Şubat 2022 tarihinden başlayan Ticaretlerinden tutunda bu zamana kadar değiştirmişleri olduğu 10larca yaptıkları ticaret şeklini, kişilerin kendi kullandıkları fake isimlerini, gerçek isimlerine kadar, daha nice bilgilerle tek tek ifşalama yazım olacak.
Bekliyoruz

Tam olarak ne gibi sorun yasadiniz

Geçen ben de ekran kartı gördüm fiyatı uygundu diğer ilanlarına baktım kutusu deforme olmuş ürünün ama sıfır yazmışlar, en ufak bi şüpheye düşersen bile almayacaksın böyle şeyleri.

Konuyu Hortlatmaya geldim. Şimdi ki Sahibinden ismi "FAST GAMER"
Bu İstanbul/Esenyuttaki dolandırıcı satıcı için ilerleyen zamanlarda bir yazım olacak, Şubat 2022 tarihinden başlayan Ticaretlerinden tutunda bu zamana kadar değiştirmişleri olduğu 10larca yaptıkları ticaret şeklini, kişilerin kendi kullandıkları fake isimlerini, gerçek isimlerine kadar, daha nice bilgilerle tek tek ifşalama yazım olacak.

Toplu şekilde thhye başvuru yapsak sonuç çıkar mı beyler ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya cimere?

bu kadar zamandır milleti kandırıyorlar bir şey olmamış mı hala?kişisel bilgileri varsa çay içmeye gitmemiş mi biri?yada daha önce canı yanan biri tekrar farklı bir kişilikle elden satın almaya gidip indirmemişmi kafasına 2 tane?

bu kadar zamandır milleti kandırıyorlar bir şey olmamış mı hala?kişisel bilgileri varsa çay içmeye gitmemiş mi biri?yada daha önce canı yanan biri tekrar farklı bir kişilikle elden satın almaya gidip indirmemişmi kafasına 2 tane?

Emin olmamakla beraber, e-ticaret sitelerinde gördüğüm farklı satıcıların profillerine ve sattıkları ürünlere bakarak ortada fiziki bir mağaza olmadığını düşünüyorum. Yani ticaret kanunu ya da başka bir mevzuatta bu tür satıcıların işine yarayan bir açık var gibi duruyor.

Esenyurt hırsız tayfa gaming her seferinde isim değişip ucuza ilan koyuyorlar tezgah aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,931
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri